All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Bygga ett extra badrum i ett rum utan befintliga VVS

Med klossettkverner antingen i kombination med fristående toalett eller vägghängda som har sidoinlopp för dusch, kan man enkelt skapa en komplett badrum utan oro för anslutning av avloppet. Lågsidans inlopp på klustermattorna orsakar naturliga fall från duschkabinettet och in i pumpen. Klustrummet kan placeras i samma rum eller på andra sidan väggen.

Sanipro Skåp med handfat och duschkabin ansluten.

Om du väljer en lösning med exempelvis. Sanipro för en fristående P-trap toalett kan man utan alltför stor ansträngning och kostnader lätt få en komplett badrum med dusch och handfat bredvid. Klossettkvernen har kapacitet att pumpa dräneringsvattnet 5 meter vertikalt eller upp till taket (2, 4 meter) och 25 meter i taket till befintlig dräneringsström.

Om du vill ha en lösning med vägghängd toalett och dolda ledningar kan man välja Sanipack och placera klossettkvernen f. Ex i rummet bakom det nya badrummet.

I vissa fall kan det finnas ett problem med tillräckliga fall från en duschkabin upp till antingen självreläet eller den plats där en klustermiter finns. Även om skåpet vill placeras någon annanstans än vad som är möjligt med naturlig självkänsla, finns det lösningar.

Läs också:

10 saker du behöver veta innan du förvarar ditt badrum

Ska du uppdatera ditt badrum eller bygga nytt? Här är de tips och regler du måste kunna få innan du börjar.

Sanidouche placerades diskret i en fåfänga enhet.

Den lilla duschpumpen Sanidouche är endast 14,5 cm lång och kan enkelt placeras i en fåfänga enhet bredvid duschkabinen eller under en hög duschkabin. Detta gör det möjligt för duschkabinen att placeras var som helst utan att bry sig om dränering och naturligt självkänsla på detta.

Kombinationen med en mördare toalett och en duschpump ger både ett snyggt och lite utrymme konsumtionsbad. Eftersom skärande pump till toaletten sitter inbäddade i toaletten och duschvägg har en dusch pump installerad (antingen under fallet eller i en underdel intill) är inte nödvändigt med några pumpar i väggen eller i ett rum i baksätet. Garderoberna är också utrustade med ett handfat så att duschkabinen kan stå i sig och en toalett med handfat.

Sanicompact Star, väggmonterad kvarntoalett med handfatanslutning.

Läs också:

När du sänker golvet i källaren

är det ganska möjligt att förlänga användningen av källaren genom att sänka golvet. Men det handlar också om några saker att tänka på.

Du kan enkelt få ett extra badrum någonstans, vilket ger både dig och ditt hemvärde.

Läs mer på // www. Saniflo. com / retail / produktlinje produkter-Saniflo / adaptiv klosettpumper pump-and-compact-klosettpumper till badrum /

Läs mer på vår hemsida, www.Saniflo. com

ADVERT

Mest populära