All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Borste för precision

Den nya borsten från Jordanien är speciellt lämplig för precisionsjobbet. Den unika, triangulära TriTech-bysten gör denna borste perfekt för målning på eller på listor, hörn och fönster.

- Detta är en borste som är speciellt utvecklad av oss. Vi ville göra en pensel som var särskilt lämplig för precisionsjobbet. Det hjälper också nybörjaren att få mer precision som en professionell målare har. Borsten har triangulär och spetsig byst och långt, smalt grepp som en konstnärs borste. Kombinationen av detta ger dig en mycket bra precision. Det är mycket lättare att måla raka linjer, till exempel mot listor, säger Heidi Amundsen, Jordan Product Manager.

Titta på tatuering Chris Jansson testa den nya borsten i videon från Jordanien.

En stadig hand

När man målar på små områden handlar det om att göra en stabil hand. Det hjälper den här borsten med dig.

- Handtaget har tre grepp alternativ och längden på handtaget är det så att du har förmågan att hålla vägen ut att minimera vibrationer från hand när man målar, förklarar Amundsen.

Torkningstid

Moderna färger torkar ut snabbare än tidigare, och det kan vara ett problem när det gäller mindre borstar. Därför kommer precisionsborsten med en bekväm lösning så att du kan ta bort penseln utan att oroa dig för att den har torkat in när du kommer tillbaka.

- Borsten levereras med lock så att färgen inte torkar ut under pauserna. Genom att doppa penseln i färg och läcka tillbaka den i locket kan du lagra den i upp till 72 timmar. Det är också väldigt bra när det gäller de små kaffe- och lunchpauserna, säger Amundsen.

ADVERT

Mest populära