All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Tidningar näve användbar

Trots Internet finns det fortfarande ett stort urval av tidskrifter med fokus på specialintressen. De är bekvämt att läsa, du bläddra snabbare än ens den starkaste PC nätet misslyckas med att leverera, och upplösningen av bilden och texten är kanske ett hack bättre än skärmen på sin höjd.

Bostadsmagasiner som innehåller interiörtips och rapporter om alla världens underbara dekorationer och lösningar finns i siffror. De är förmodligen riktade mot den kvinnliga delen av befolkningen och fokuserar lite på hur man gör saker själva. Åtminstone när vi pratar om att använda tyngre verktyg och maskiner än nål och tråd, borste och färgburkar ...

För dem som gillar att fixa saker i sitt eget hem, eller ta det ännu längre ut i snickare eller mekanik, finns det också en del lämnar för att få tag i. Här hittar du idéer, byggprojekt som beskrivs i detalj och mycket information om användbara verktyg och tillbehör.

På norska är urvalet inte särskilt stort, men på engelska finns det mycket på alla nivåer.

Val i Norge

Här hemma finns Narvesen, vilket är praktiskt taget all distribution av tidskrifter och tidskrifter. Det finns några undantag, men det är vanligtvis begränsat att vissa specialbutiker innehåller några tidningar som täcker målgruppen för affären. Detsamma gäller internt för klubbar.

Vad hittar vi på Narvesen?

Gör det själv är en välgjord tidning för hemsjuksköterskan. Här hittar du projekt som utförs av professionella med detaljerade beskrivningar så att andra ideella användare kan göra det efteråt.

Tidningen innehåller också många artiklar om nyheter på verktygsfältet, tips och råd från läsare och inte minst test av aktuella produkter.

Tidningen är både användbar och intressant och kan läsas när som helst för underhållning och inspiration. En klar toppkandidat för bladhylla i det lilla rummet, för dem som har en sådan sak.

En besläktad tidskrift, men mycket mer produktorienterad, är Vi på Villa som delas ut gratis till alla hus och liknande i landet. Det här är främst ett annonserat ark, med större fokus på val av lösningar än det faktiska utförandet. Men det finns tyg i varje nummer.

Om vi ​​går över till engelska, finner vi tre blad som kretsar kring träbearbetning: Praktisk träarbeten, The Woodworker och träindustri Journal. De deltar i avancerade avancerade projekt som ofta kräver att du har en välutrustad verkstad.

Men även för dem med mer blygsamma ambitioner är det intressant att läsa om vad som är möjligt att uppnå - drömmar kan, som det är känt, skapa stora framsteg.

Är du mer intresserad av metall och har en svarv och kvarn, hittar du ett engelskt specialblad som heter Model Engineers Workshop .Denna tidning handlar i första hand om att justera och anpassa verktygsarket, så det kräver både nya mönster och modifikationer av de befintliga. Restaurering av äldre maskiner diskuteras förutom modernisering och datahantering.

Professionella tidskrifter

Professionell presskatalog. nej innehåller en översikt över tidskrifter som helst är avsedda för yrkesverksamma. De flesta av dessa gäller industriella förhållanden, men vissa innehåller även ämnen som är användbara för andra.

builder. Liksom är platsen för tidningen Byggmesteren. Byggaktuelt. nej är hemsidan för tidningen Byggaktuelt. Tidningarna säljs i abonnemang.

Amerikanska tidskrifter

Om du är i USA och fastnar av The Home Depot får du en upplevelse för livet. Detta är världens största kedja för hemfixare och har ett stort utbud av produkter. Platser är lika stora och du kan snabbt spendera timmar bara fånga inspiration.

Också i bladhyllan finns en omfattande samling tidningar som vi aldrig sett här hemma. Om du söker på Amazon webbsidor hittar du några av dem i avdelningen Magazine Subscriptons, till betydligt lägre försäljningspriser. Titlar som The Family Handyman och Workbench är mitt i blixten.

Bra lövjakt, och berätta för oss och andra läsare om mer intressanta tidningar!

ADVERT

Mest populära