All egendom: trädgård, kök, inredning >> Gård

Störd av märkning?

För taggen är det viktigt att visa & rdquo; verk & rdquo; deras. Om du tar bort dem snabbt väljer de en annan gård nästa gång.

Beroende på typ

Ta bort eller dölja taggning kan vara en komplicerad process. Felaktigt gjort kan resultatet vara att etiketten gnids i fasaden och inte kan tas bort. Hur man tar bort taggning beror på vilken typ av färg som används av taggen och hur fasaden är uppbyggd.

Kemiska medel

Målare kan måla. De vet också hur man tar bort färg. Färgmästarna tar bort märkning med kemiska medel och om det behövs kan det också vara nödvändigt att måla över för att dölja vad som inte kan avlägsnas.

"Antigraffiti"

En fasad har egenskaper enligt hur den byggs. För att lägga på ett lager med & rdquo; antigraffiti & rdquo; För att göra det enklare att ta bort nya taggar kan det vara korrekt, men var medveten om att ett sådant lager kan skada fasaden och orsaka ny skada. På granit, skiffer och andra obehandlade ytor, men ett lager av & rdquo; antigraffiti & rdquo; vara korrekt

Effektiva åtgärder

Målaren rekommenderar förebyggande åtgärder, men i de allra flesta fall är snabb och professionell borttagning av märkning den mest effektiva motåtgärden du kan göra. Ange ett avtal med fast märkning med en målare som beskriver pris och frisättningstid. Då gör du inget annat än att ringa till målaren när ny taggning detekteras.

ADVERT

Mest populära