All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Ljus upp ditt barns fantasi

Är barnens upplevelse av godnatt historia densamma varje kväll? Är barnrummet fortfarande bara en plats där de sover - och kanske inte ens lika kul som du vill?

Föräldrar vet hur aktiva barns fantasi är och hur viktigt det är att skapa en miljö där de känner sig trygga för att låta fantasin springa. Det här är anledningen till att Philips och Disney nu samarbetar kring att skapa en rad inspirerande belysningsprodukter för barn, föräldrar och alla andra som är unga i sitt hjärta.

Ersättningskompensation

Den nya Philips Disney Lighting-serien kombinerar Philips illusionsteknik och historier, skapar ett fantasifullt barnrum där barn kan läsa, leka och sova.

Ljus kan bidra till att förbättra humör, mer naturlig uppvaknande, bättre koncentration eller helt enkelt att må bättre. Det nya Philips Disney-sortimentet är utformat för att inspirera barn i lek och familjetid och skapa en säkerhet genom kända Disney-tecken.

De nya Philips- och Disney-ljusprodukterna är utformade med flera barnvänliga funktioner. Smart Philips LED gör lamperna robusta och blir aldrig heta, och är därför lämpliga för små barns händer. På grund av sitt extremt långa livslängd behöver det aldrig bytas ut.

Anpassad för barn

Alla lampor är också utformade så att du inte behöver oroa dig för små delar eller skarpa kanter. Dessutom kan alla ledningar rengöras med hjälp av Philips egna smarta design för skydd av nyfikna barnhänder, kardborrebandsklämmor. Portföljen

2013 innehåller 19 produkter. Alla produkter i portföljen, med undantag för StoryLight Mickey, kommer att säljas från september i Europa. StoryLight Mickey kommer att lanseras hos utvalda återförsäljare i december 2013.

Detta ärende har inte skrivits av Vi i Villas Editorial, men är ett pressmeddelande.

Läs också:

Avlägsna lukt lukt med Naturens Air Sponge Luktfri

Alla har haft problem med irriterande lukt. Oavsett om det är rök och måla lukt, illaluktande skor eller husdjur som har gjort något de inte borde ...

Story ljus Mickey ljus interagerar med Disney digitala berättelser om iPad och genomförande historia genom att sprida färgat ljus runt plantskolan.

ADVERT

Mest populära