All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Ljusa och havs på kabinen

Wave gurglande, stenar och olika vegetation omger stugan blev så naturligtvis nära till havet inspiration för förändring . Ägarna hade gjort själva fartyget och de ville behålla det. Idag är det ett ihåligt element och skapar god vikt i det mycket ljusare rummet. Gardinerna är hängda i sidan för att inte störa ljus och syn, och dras för när det behövs. Grov linneform skapar en spännande kontrast till den smidigt målade panelen.

Color Alternativ

All kvist gav panelen en orolig uttryck, och gjorde det svårt för ögat att se övergången mellan tak och väggar, som så småningom hade antagit samma gyllene färg. Första taket målades vit och det var en stor förändring ensam - till det positiva.

Eftersom rummet är så stora fönster, togs det hänsyn solljuset när väggfärg bör väljas. Den del av rummet som vetter mot havet och möter solljuset har den varmaste färgen. Muren som leder in i baksidan av stugan är målad i en ljusare, gulvit färg. De två färgerna möts i ett hörn, och tillsammans skapar en bra avgränsning i det öppna utrymmet.

Blue är den huvudsakliga färgen på möbler och tillbehör, och den kalla färgskala lever och mår bra på väggar och golv i varma toner.

Re

Förbättring är inte liktydigt med att kasta ut det gamla och köpa nya form av möbler och andra föremål, som den här stugan är ett bra exempel. Här hålls alla möbler, och de nu målade lägenheterna är mer än tillräckligt förändrade i sig. Även möblerna skiljer sig annorlunda i förnyade omgivningar.

Gamla vraket blir nytt - det är mer sant med ljusare ramar och den underbara, målade panelen.

ADVERT

Mest populära