All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Bonytt Bad

10 enkla tips för en bättre badrum

De tips som säljer fastighet

Wood i badrummet - och nackdelar

brickor på badrum - och nackdelar

Bonytt blev den första Norska tidningen på iPad. Nu kan inredningsentusiaster ladda ner tidningens specialnummer om badning.

"Vi är väldigt stolta över att vi lyckats utveckla en e-magasin på rekordtid", säger en glad redaktör i Bonytt, Anne Kolberg, att klicka. nr.

Här kan du ladda ner Bonytt Bad till iPad! (App Store) PS: Nu är tidningen Mann också tillgänglig i en specialutgåva för iPad.

Ha redan funnits i några dagar, är det den mest nedladdade appen till iPad i Norge, och feedback från användarna är sprudlande

- var kall och guffent ute idag, och badrummet ska renoveras. Mottagna tips om den här appen och sparas, skriv en av dem som har laddat ner den digitala tidningen.

Interaktivitet

Bonytt Bad-applikationen är speciellt utformad för iPad, därför finns det ingen motsvarighet i Bonytt-pappersutgåvan.

- Några av de saker som kännetecknar appen är interaktivitet. Bland annat en genom att trycka på en knapp, kunde höra inredningsarkitekt beskrivning av hans idéer för badrum lösning, säger redaktör i Bonytt, Åsne Hjukse att klicka. nr.

360 grader

En av de speciella lösningarna som har lagts till är möjligheten att rotera element i bilderna 360 grader. Till exempel kan du vända ett duschhuvud och se det från alla håll.

BONUS PÅ IPAD: Hur man får din egen damm på iPad. Foto: Foto: Bonytt

Bonytt Bad - Demovideo från Fredrik Antonsen på Vimeo.

Bild Inspiration

Enligt Hjukse visar Bonytt Bad främst en mängd badrum och badrums stilar, inspirerande Nyheter i korthet samt en grundlig guide som talar om vilka material du bör välja.

- Du hittar mycket fler bilder på appen än vad du skulle ha hittat i tidningen, och vi hoppas att de stora och tydliga bilderna kommer att inspireras.

ADVERT

Mest populära