All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Bond romantiskt i köket

Gifteparet har nu renoverat gården i Rakkestad, som också är Jon Inges barndomshem. Jon Inge är ursprungligen utbildad kock och var inte i tvivel om vilket rum som skulle renoveras först.

& minus; Köket var ursprungligen uppdelat i två. Nu har vi öppnat rummet och fått totalt 45 kvadratmeter tillgängliga. Att ha bra utrymme i köket är fantastiskt, säger paret.

Det Heliga Rummet

Som fruen anser Jon Inge att köket är det viktigaste rummet i huset. De ville ha ett modernt kök med gammaldags handen. En soffa i köket ingår också.

& minus; Vi tillbringade ett helt år på att borsta upp köket. Detta köksbord har min farfar av trä från den lokala skogen. Det är de personliga detaljer som skapar magiken i rummet, säger han.

STORA RUM: Köket Jon Inge och Lise Beate är heligt. De tycker att det här är husets huvudrum. Det var också här de fann den färg som skulle prägla resten av renovering "> Holy RUM. I köket av Jon Inge och Lise Beate är helig De tror att detta är husets främsta rummet Det var också här de hittat färgen.. som skulle karaktärisera resten av renoveringar

golvet som tål allt

FIRE med aT... gården i Rakkestad är populär bland familj och vänner det är där familjen samlades den öppna spisen i köket skapar värme och närhet Uppenbarligen hämtar. De vet från sin egen skog. "> TÄNK: Gården i Rakkestad är populär bland familj och vänner. Här är familjen samlad. Eldstaden i köket skapar värme och närhet. Självklart tar de trä från sin egen skog.

Väggarna i rummet är målade paneler i en harmonisk blå ton. På väggen ovanför köksdisken finns spanska kakel. Runt fönstren är den randiga kranen målade i vit bomull. Som på taket. På golvet är ett robust laminat.

& minus; Vi ville ha ett golv som tål stöt och repor. Därför har vi lagt ett laminat som liknar lutad tall, säger Jon Inge.

Jakt på nya idéer

Gifteparet ingår i interiörbloggar. De läser också tidningar och tittar på tv. På internationella resor finns det alltid en anteckningsblock och kamera med. Där hittar de inspiration som går hem till Rakkestad.

& minus; Vi köper nästan allt i loppmarknad och återanvända butiker. Det finns mer själ i ett objekt som har levt länge, säger Lise Beate.

ADD BACK: Med bra fåtöljer i köket ingår. "Vi har många besök här på gården. Det är bra att sitta i en stol som har levt länge, säger Lise Beate "> paus... Att ha goda fåtöljer i köket lyssnar på - Vi får en hel del besök på gården är det bra att sitta i en stol som har levt länge, säger Lise Beate.

ADVERT

Mest populära