All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Kricka mat inspirerad av havet

Den tidigare mörk tvätt rum utan fönster är definitivt historia! Här tas i stora fönster på en vägg och skjutdörr till terrassen på en annan, så ljus som avges till och rummet har helt förändrat sin karaktär.

Det ljusa taket kommer verkligen här och reflekterar ljuset i stora munkar. Detsamma gör det gråmålade golvet (S 2502-Y), vilket också skapar vikt i förhållande till tak och vägg.

Kontrastelement

Kontrast Effekter

Husets färger är inspirerade av havet; grå turkos vit. Kök färg (S 4010-B70G) är att få aptitretande, och det är mycket väl till de svarta element - huv, kakel, spis, handfat och bänkskiva, de senare av marmor. Den mörkgrå lyftridån utgör motvikt till alla svarta. Skåp och skåpdörrar är elegant placerade inuti skåpen och hjälper till att skapa lugn. Den svartvita fotdragen i framsidan hjälper till att förfina köksdelen.

Kombinationen av svart och turkos är verkligen slående. Fläkthuven bildar en synlig kolonn med kakel och spis, och den svarta marmorbänkskivan binder den med diskbänken (S 4010-B70G). Att de spännande vita kakelarna är inbäddade i panelen och inte ligger på utsidan är i sig en mycket elegant lösning. Detsamma gäller för lådorna som är i flygning med skåpets skrov. Hyllorna hålls i väggfärgen (0502-Y) och stannar därför inte ut.

Många färger, men lugna

Konsekventa och harmoniska

Här finns många färger - och fullständig fred. Det handlar bara om att sätta ihop rätt färger och nyanser.

Skåpet är nytt och medvetet förvaras i en annan färg (S 2502-Y) än kökets inre, för att integrera den i trappan. Samtidigt är det i full harmoni med turkosfärgen i köket. Skåpet är målad i golvfärg, men reflektion av ljus, som skiljer sig i liggande och stående ytor, låt skåpet verkar ha en annan nyans än golvet.

Den dämpade röda, här i matsalen stol, matta och målning, vilket skapar bokstavligen en röd tråd som markerar de andra färgerna. Här är många och olika element och detaljer som är noggrant placerade i förhållande till varandra och lever tillsammans i fred och tolerans.

ADVERT

Mest populära