All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Blå som norrsken

Långsamt men säkert blått har vunnit inredningen som huvudfärg. Och det kallas ofta som en ny neutral. Inte neutral i betydelsen tråkig och intetsägande, men som ett säkert val och en färg som kan kombineras med många andra färger.

LÄS OCKSÅ: Blå är den nya grå.

Naturen på himlen

är Nyanserna hämtade från naturen, är det särskilt norrsken som fascinerar och inspirerar många. Turisterna flyger norrut för att uppleva färgspelet, och designers inspirerar och gör det till färgkartor, textilier och tapeter. För dem som vill ha något blå att gå på, har golvtillverkare något att fresta.

Enligt den danska pejgruppen kommer färgtrenden att hålla länge. I sina färgprognoser för säsongen hösten och vintern 2018/19 är blå är fortfarande en av de viktigaste grupperna, och det finns norrsken anger tonen med hela spektrumet av ljus isblå toner till den mystiska midnatt blå nyanser.

LIN: Laminerad Flamant Les Unis från Green Apple skapar smal elegans. (Foto: Green Apple) "> LIN: Lintapetet Flamant Les Unis Green Apple skapar varm elegans (Foto: Green Apple).

ljus eller mörk

Djup: Söka mörkblå med djup och elegans, det finns mycket spännande i Omexco Intag orsakar deras förlust (Foto: Intag).. "> djup: Söka mörkblå med djup och elegans, det finns mycket spännande i Omexco. INTAG leder sina tapeter. (Foto: INTAG)

Om du ska måla, tapetera eller ha ett nytt golv; Blå gäller om du är bekväm i rum med ljusa och ljusa färger, mittfärger eller mörka färger. Färgerna kan vara kolossala eller svaga. Valet är ditt, för som vi upprepade gånger upprepar här på ifi. com; Det mest trendiga att välja de färger du gillar bäst med. Här är ett litet urval som vi hoppas kan inspirera.

KRAFTFULL: tapeter Sevilla från fantasifulla Interiors är färska i nyans, med en scoreline i färgen på grund av strukturen på tapeten. (Foto: Fantasy Interior) "> KRAFTFULL: tapeter Sevilla från fantasifulla Interiors är färska i nyans, med en scoreline i färgen på grund av strukturen på tapeten. (Foto: Fantasy Interior)

BELOVED: Om rummet till den lilla älskling förnyas, kan denna bakgrundsbild från Fiona / Flügger fresta (Foto: Flügger / Fiona)? "> BELOVED: Om rummet till den lilla älskling förnyas, kanske detta tapeter från Fiona / Flügger frestas? (Foto: Flügger / Fiona)

skydome Med golvplatta vinyl Forbo kan kliva ut i rymden. (Foto: Forbo Flooring) "> skydome: Med golvplattor i vinyl från Forbo kan kliva ut i rymden. (Foto: Forbo Flooring)

Geometriskt: Dimond Blue är den symboliska namn detta plastmatta från Gerflor (Foto: Gerflor). "> Geometriskt: Dimond Blue är den symboliska namnet på denna plastmatta från Gerflor.(Foto: Gerflor)

Tiles: Denna bricka från Golvabia passar lika bra i en stad lägenhet som i ett litet hus på landet (Foto: Golvabia) "> Tiles: Denna bricka från Golvabia kostym lika hemma i en stad lägenhet som i ett litet hus på landet (Foto: Golvabia)

Varmt och kallt: Walls4You avslutade skimrande wallboard Här i blått och off-vita ränder i kombination med gyllene naturmaterial (Foto: Forestia).. "> VARM OCH KALENDER: Walls4You är prefabricerade väggpaneler. Här i blå och benvita ränder i kombination med gyllene naturmaterial. (Foto: Forestia)

TAPPE: Även på golvet kan den passa blå. Här en filt från Danfloor med vinterblå toner. (Foto: Danfloor) "> matta: Också på golvet det kan passa i blått Här en filt från Danfloor med vintriga nyanser av blått (Foto: Danfloor)..

ÅR: Nordsjö fokuserat på blå som årets färg och föreslår att kombinera flera nyanser (Foto: Nordsjö). "> räkenskapsåret: Nordsjö valde blå som årets färg och föreslår att kombinera flera nyanser. (Foto: Nordsjö)

POLARBLÅ: Väggarna i köket är målade i färgen Polar Blå med Marrakech Wall of Pure & Original. (Foto: Pure & Original / Margaret De Lange) "> POLARBLÅ: Väggarna i köket är målade i färgen Polar Blå med Marrakech Wall of Pure & Original (Foto: Pure & Original / Margaret De Lange). <999 > frost

Denna tapet i uppsamlings Essence Storey associationer med frost blasted is ett mönster som kommer att ge djup till väggen (Foto: Crown).. "> frost Denna tapet i uppsamlings Essence Storey ger föreningar till frostbit is. Ett mönster som ger djup på väggen. (Photo: Storeys) FAVORIT X 2:

Väljer troner längst upp bland textilierna. Kombinationen av val och blå blir oslagbar. Här ett gäng från Harlequin / Tapethuset. (Foto: Bakgrund hus) "> FAVORITE X 2 velour sitter överst bland tygerna Kombinationen velour och blå kompromisslös Här en bunt av Harlequin / förlust hus (Foto: Bakgrund hus)...

ADVERT

Mest populära