All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Blu-Ray-spelare till 900 miljoner

Dagen efter Thanksgiving, det vill säga 28 november är en stor säljande dag i USA, ett slags massiv införandet av julförsäljningen. Och i år ljuder Wal-Mart en riktig affär för alla som vill ha bättre ljud och bild i vardagsrummet.

Din billigaste Blu-Ray-spelare sätts ner från $ 198 till $ 128, vilket i norska valuta betyder ett försäljningspris på $ 900.

Den är en utmärkelse som vi önskar att vi såg snart i Norge också, trots att branschen som heter Blu-ray-spelare till årets julklapp, så det finns ingen tvekan om att höga priser har hittills bromsat försäljningen kraftigt.

Köp inte det

Budgetspelaren heter Magnavox, men måste monteras av Funai, som redan levererar OEM-produkter som andra tillverkare kan lägga på egna klisterpapper på.

Det är mycket sparsamt om information om den här spelaren, men från den här bilden kan vi se att spelaren har HDMI och komponentutgång men saknar analog avkodning av surroundljud. Det verkar inte ha minneskort eller nätverksfunktion, vilket betyder att det inte går att uppgradera eller tacklar den senaste Blu-Ray-profilen som heter 2. 0.

Moralen är enkel: den här spelaren kan eller borde inte du köper.

Köp en framtidsbeständig modell, och du hittar vår rekommendation i vår utmärkelse av de sju bästa Blu-Ray-inköpna just nu.

Källa: Våra danska vänner i Recordere.

ADVERT

Mest populära