All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

Blinds är ute - Skärmen är i

Skärmen är idag den mest sålda solskyddsmedel för moderna fasadfönster. Utvecklingen har varit rasande snabbt och det är fortfarande över en miljon rattlande persienner på byggnader runt vårt stora land. Men trenden är obestridlig: 9 av 10 kunder väljer att köpa skärmar istället för persienner idag, säger marknadschef på Fasadeprodukter AS Dag Skipperud Johansen.

Skärmen är en robust solskyddsmedel

Skärmen är en nyskapning i solskuggning och vissa modeller kan klara vindar upp till 120 km / h. Produkten är tillverkad enligt samma princip som persienner, men är till skillnad från persienner utrustade med tunga och aluminiumprofiler. Skärmarna är neutrala i fasaden och duken kan väljas i färger som matchar andra element i fasaden - eller omgivningen. På så sätt kan de ge fasaden en arkitektonisk beröring, samtidigt som de skärmar solens strålar effektivt. Alla profilelement och stål är pulverlackerade och kan levereras i samma färg som andra solskyddsmedel såsom markiser, pergolaer och persienner.

Läs mer om skärmteknik på www. markiser skuggning. nej

Varför välja Fasadescreen?

Läs också:

Sex sätt att billigare försäkringar

Att granska din försäkring kan vara en lönsam investering och behöver inte vara så tidskrävande som du kan frukta.

  • Produkten är så robust att tillverkaren Fasadeprodukter ger en 5 års garanti.
  • Tyget stänger lika mycket solvärme som persienner (upp till 92%) utan att blockera vyn. Duken är vävd så att du kan titta igenom skärmen även om produkten är i bruk.
  • Mycket lätt att hålla ren. Lätt att tvätta med svamp och zalovann. Det samlar inte så mycket smuts som persienner, eftersom tyget är smutsavvisande.
  • Billigare underhåll än alternativa solskyddsmedel.
  • Kassetten själv är inte större än 10 x 10 cm (oavsett tygets storlek), så produkten kan enkelt monteras under vattenfacket på de flesta fönster.
  • Snygg produkt som är snygg integrerad i fasaden.
  • Massiva, styva, tunga och raka profiler håller tyget tätt.
  • Används ofta på balkongfronter och som skydds- / vindskydd.

ADVERT

Mest populära