All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Svart / vit trend på golvet

- Vi har identifierat svart och vitt som årets starkaste golv trender, säger Kerstin Lagerlöf, kommunikationsdirektör för Tarkett Norden.

Enligt tillverkaren är fortfarande naturligt ek ett förstahandsval för många, men mer och mer börjar bli medvetna om de andra alternativen. Golvet är av stor betydelse för hela rummet, och kallas därför ofta den femte väggen.

- Golv fungerar inte alltid som en neutral bakgrund. Spela med färgerna och lägg din personliga touch på rummet genom att prova ett annat golv. Låt golvet få mer uppmärksamhet och låt det ta lite plats, uppmuntrar Lagerlöf.

Mjukt vit

Vita golv ger ofta en lugn och mjuk känsla och förbättrar det vackra nordiska ljuset. En vit parkettgolv i köket kan ge den varma årgång känner många jakter, medan öppen för spel med kontraster i möbler och annan inredning.

Dramatic Black

Ett svart golv är lite vågat val som verkligen ger rummet särskiljningsförmåga. Med ett helt mörkt golv ger rummet en trendig och exklusiv känsla. Många väljer att kombinera de svarta golv med helt ljusa inredningsdetaljer för att betona kontrast och drama.

Parkett, vinyl eller laminat

De svarta och vita golv finns i flera utföranden och golvtyper. Oavsett om du vill klassiska parkettgolv är färgat, hållbara vinyl eller trendiga laminat, är de svarta och vita golv varianter i ett brett spektrum.

ADVERT

Mest populära