All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Räkningen. mrk: Internet Explorer

Tidigare ni hänvisade till bekanta, tidningsannonser och i värsta fall lugubre spridning myndigheter som betalar för en lista över lägenheter som ofta inte ens tillgängligt . Nu kan du läsa annonser online och kontakta hyresvärdar via e-post eller telefon. Du kan också annonsera din hyra för uthyrning.

Gratis

Nybyggd hytt. nej och Finn Eiendom är två av aktörerna som deltar i elektronisk kommunikation.

I bedsit. nej Det är gratis att posta och läsa annonser. Vid Hitta måste du betala 250 dollar för att annonsera din hyra eller hyra en "önskad hyra" -annons. Finn har dock fler läsare (potentiella hyresgäster) än huset. nej - för tillfället. Att läsa annonserna kostar ingenting.

- Vår främsta fördel är att vi är fria och lätta att använda. Återkopplingen från användarna är utan tvekan positiv. Behovet av hyrauthyrning är enormt i detta land, särskilt under dessa tider, säger entreprenör och generalchef Hermund Haaland.

Under en provperiod på tre till fyra veckor publicerades också många av de annonser som annonseras på webbplatsen i tidningarna. Enligt Haaland är det inte längre fallet.

- Nu får vi många annonser dagligen, berättar bergsmannen.

Som i tidningarna

När vi kollade, var det 138 annonser på golvet. nej - men bara åtta annonser från den dagen. På Hitta Property är långt fler annonser, men många av dessa finns också i Adresseavisen, Aftenposten, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen och Stavanger Aftenblad.

- Den här veckan har vi haft 600 olika annonser inuti. Såvitt jag vet har vi haft mer än Finns rubrik för möblerna. Det är förmodligen något gratis att skicka annonser med oss, säger Haaland.

Vi ringde både de aktuella annonserna och några annonser från tidigare dagar. Resultaten var ganska bra: Enkelrummen i de flesta nya annonser var lediga, men annonserna var ett par - tre dagar gammal var praktiskt taget död. Studio Jakt på Internet, med andra ord lika bedsit titta i tidningen kolumner i ett område: Du bör vara snabb i labbet.

Fyra av tio hyrda

Totalt var bostaden cirka 40 procent av annonserna hyrda. 60 procent var därför tillgängliga. Hyresvärdar har möjlighet att till och med skriva in och ta bort annonsen när hyresgästen är redo, men få gör det självklart.

Flera av hyddorna som annonserna sa var att hyra, det var inte ändå. Vi kom till människor som letade efter att hyra en lägenhet. Annonserna ska istället ha texten "Wanted rented".

- Dessa saker är något vi måste jobba med så småningom. Jag tror inte att jag kommer att bli en miljonär av detta, men på lång sikt fokuserar vi på reklam finanstjänst informerar Hermund Haaland.

ADVERT

Mest populära