All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Små förändringar

Bra lösningar som inte kostade mycket var viktiga när den lilla lägenheten skulle renoveras, vilket ger de två studiorna sina sovrum. Det behövde lite byggarbete för att få lägenheten att fungera - och det var viktigt att göra det billigt, även om det var noggrant och hållbart.

Ny med gammal

Det ser ut som ett komplett nytt kök, men det mesta av inredningen är lika gammal. Med några nya dörrar och handtag, lite färg och kakel, är köket förvandlat. Kökskåpen hålls kvar men fastnar lite och ett skåp och skåp har ersatts med ett högskåp för att ge mer garderobsutrymme. Alla dörrar har samma handtag i aluminium.

Genom att flytta kaminen ett hak i fönstret fanns det plats för en liten matplats.

Bänkskivan i trä är färgad med mahogny bok och oljsad och ser helt ny ut. En keramisk spis är fylld i bänkskivan, med borstat stål runt. Stålet ser bra ut och är praktiskt när det gäller varmkedjor.

Reflekterande material

Den gamla slitna korkgolven ersattes. Över korken placerades gipsskivorna först, sedan keramiska svarta och vita plattor i ett diagonalt mönster som gör golvet och rummet verkar lite större. Kakelplattorna är slitstarka och lätta att hålla rena.

Svarta och vita drogs på väggen och en del av köksdisken. Blank, tunn glasmosaik reflekterar ljuset och gör att rummet ser större ut. De flesta väggarna är täckta med vita plattor, svart används för enkla randeffekter. Överallt har vitt tätningsmedel använts, det ger ett lugnt intryck.

Pure Base Pallet

Färgerna svarta och vita finns kvar i hela lägenheten. Det är en bra utgångspunkt för många färger. Med svartvitt på väggar, golv och solid inredning gör det enkelt att byta stämning och byta textilier och små föremål.

ADVERT

Mest populära