All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Beyonce på balkongen

En framgångsrik fastighetsförsäljningar gör att du vill svänga rumpan så Beyonce gör det.

Foto: Kevin Winter / Getty Images / All Over Press Foto: Kevin Winter / All Over Press Visa mer

Housing Blog

 1. I, en halv miljonär
 2. Dekorera pris
 3. Före och efter styling
 4. Thriller i monetära termer
 5. kanna, kanna, kanna
 6. licenstagare from hell
 7. Ljus tango med mäklaren
 8. Sell sjæl?
 9. Inte helt enligt avtalet
 10. Den verkliga boss
 11. Beyonce på balkongen

Mitt miljoner Mousehole säljs. Jag har ett nytt hus och känns som en biljon dollar. Och inte minst som en klokare kvinna. Här är vad jag lärde mig:

Värdering

Få fler värderingar. Värderingen anger bara vad en mäklare tror att du får för lägenheten. Hög värdering betyder inte att du får ett högt pris. En hög värdering kan också skrämma bort hemköparna. Du kan också hämta en värderare som kan ta en snygg recension av fastigheten. Det kostar cirka 3000 - 4 000 kronor, men det är inte nödvändigt att sälja fastigheten.

Sälj själ?

Att sälja bostäder är tidskrävande, och här finns många regler och lagar som är bekanta med för en fullständig implementering. Här är några av de saker som ska göras:

 • Boka värderingsman
 • Skaffa ndøvendig information den tekniska avdelningen, kassör och grunnbok.
 • Fix och stil lägenhet i spetsen för fotografering till prospektet
 • Förbered utsikterna för en rad föreskrifter
 • Annonsering
 • Display. Tre synpunkter där man borde hitta köparen och berätta för varför ditt hem är fantastiskt för honom.
 • Körning satsningsrundor (bud måste kontrolleras och lånebeloppet skall dokumenteras)
 • Beredning av kontrakt och kontraktsmöte
 • Settlement
 • Du bör också veta att det finns något som kallas avhendighetsloven som reglerar köp och försäljning av egendom och det kan gör det som säljer ansvarar för fel.

  Flera DIY-mäklare säljer paket där du får hjälp med delar av din implementering. Men det kostar tusen dollar. Du betalar och gör jobbet själv. Eftersom jag är en författare, fann jag till slut att jag tjänar mer sitter med bärbar dator än vad jag skulle göra om jag hängde i telefon, skrev kontrakt (som jag har kanske ingen kunskap) och sprang satsningsrundorna (som jag har inga samvete till).

  Jag lämnade jobbet, betalade ett fast pris på 25.000 dollar och fick jobbet gjort. Eftersom jag var kvar med betydligt mer pengar än vad jag hade betalat för mus hålet, och ännu mer pengar än vad både tre mäklare och värderingsman hade trott att jag skulle få, ser jag att jag tror att det var en bra idé.

  Annons

  En liten annons i Aftenposten kostar 7.000 kronor. Det finns en halv-soffa eller en riktig semesterresa till Brasilien. Jag upplevde följande: Aftenposten-annonsen lades på lördag morgon. Men en vecka framåt meddelades fastigheten på Finn. nej och tinde. nej, och här var det bjudet att visas på torsdagen innan lördagens annons kom på kranen. Sedan var det 12 på displayen. På lördag var knappt tio personer på skärmen. Det var dyrt, Aftenposten var inte den som lockade de flesta att titta på.

  - De som är på torsdagen visar är mest intresserade, säger mäklaren.

  Och syltret visade sig inte att den unga kvinnan som köpte lägenheten var på displayen - bara på torsdagen.

  Boligsminke

  När jag säljer mushålet lägger grannen ut till salu. Min säljs 22 timmar efter den senaste tittningen, för 71 procent mer än jag gav den. Grannens vid skrivetid säljs fortfarande inte, och min bekant betalar 800 pund för varje tittarmäklare.

  - Åh, jag tyckte om det så bra, sa den unga enstaka tjejen som köpte lägenheten. - Den fina rosa gård och trägolv ...

  Grannens lägenheten hade sår i väggarna, luktade Karbonade och ärter gryta och hade vy på en mossgrön läder hörnsoffa. Min mousehole hade dock smyckat sig med tvål i krokar, renoverade köksgolvet, tas på en pearly överkast och en stor fruktplatta. Det var faktiskt så trevlig att även den sura trapphus log nyryddet och nyligen skrubbas, som om att berätta för intressenterna är mousehole i den tredje en underbar oas i storbyenen. Och sola flotta vilda med mushålet på visningsdagarna.

  Gör lägenheten. Gör det som en utsökt plats där köparen har intrycket att han kan trivas. Bostadsstylister tror att bostadspriserna kan skala upp genom att städa lägenheterna före försäljning. Här är Therese Knutsen, Interior Designer in Interior Deals Tips:

 • Rengör och Tvätta. Det ska se ut som någon har brydde sig om lägenheten.
 • Ge det ett bra intryck
 • Ta bort personliga saker. Utseendet på lägenheten kommer att mötas så mycket som möjligt.
 • Be grannen att städa upp. Ett bra pris kan i framtiden ge även de försäljnings fördelar
 • stängd förvaring ger en snygg och lugn intryck
 • Höj rätt ljus
 • Ta en översyn färg och piffa upp med handdukar, kuddar och liknande i samma färg <999 > Måla eller torka slitna ytor. Täck skönhetsfel. Avlägsna avsmalnings tester och stäng gauge
 • Betygsätt uteplatsen. Sätt lite ljung i vinterdräkta balkonglådor.
 • Förlikning
 • - Åh, säger bankkonsulten som har lämnat in fordringar efter försäljningen av fastigheten.

  - Vi gick in i några felaktiga lån.

  Efter information från banken betalade mäklareavvecklingsavdelningen pengar för att lösa in det överkomliga hypotekslånet som löper över 20 år istället för den dyra delfinansieringen.

  Huskeregel:

  I banken finns det människor som arbetar och människor gör misstag. Överstiga alla betalningar och betalningar och se till att bankerna inte betalar för mycket. Hur gick det:

  Nytt hem är köpt.Jag har pengar på boken. Trots det faktum att bankerna surrar med vart pengarna har gått till, där de har gått ut, och jag har avsatt en dag för att göra telefonsamtal med nya bank konsulter för varje gång jag ringer börjar med en ... Jag tar mitt solsken raster och leksaker Beyonce på balkongen. - Adjø, musehull, hej, nynaboer! <999 >>>> BLOGG 1: I, halv miljonär <999 >>>> BLOG 2: dekorera priset <999 >>>> BLOG 3: Före och efter styling <999 >>>> BLOGG 4: Säljs över fare <999 >>>> BLOGG 5: KANNA: Vad adjektiv egentligen innebär <999 >>>> BLOGG 6: licenstagare från hell <999 >>>> BLOGG 7: Lätt tango med medel <999 >>>> BLOGG 8: jag - en bostadsagent? <999 >>>> BLOGG 9: Inte helt enligt avtalet, Mr. mäklare <999 >>>> BLOGG 10: Kvinnan - den verkliga boss? <999 >>>> Tillbaka till introduktionen

  ADVERT

  Mest populära