All egendom: trädgård, kök, inredning >> Socialitet

Bättre ljud i Hamar

Det gamla linoleumgolvet upprätthölls dåligt och krumbades nästan under de upptagna arkitternas ben. Akustik och irriterande romans blev också ett problem i det öppna kontorslandskapet.

Tarkett smärtstillande medel

Det slutade att anställda var tvungna att höja sin röst för att bli hörda. Då blev ljuden ännu högre och rykten blev äntligen huvudvärk för alla. Därför började Amund Eggum Wangen och en kollega leta efter en lösning. Det kom från Tarkett.

PARTNERSKAP: Personal på Studio NSW på Hamar arbetar i ett öppet landskap. Därför ljudet särskilt viktigt "> Community Personalen på Studio NSW i Hamar jobb i ett öppet landskap Därför ljudet särskilt viktigt

Fiskbens kontor

PROBLEMLÖSAREN... - Tarkett kom att visa upp sina Desso textilplattor till ett annat projekt. vi trodde att detta måste vi försöka vårt kontor också. vi har inte ångrat. nu akustik och efterklang i rummet bort, säger Amund Eggum Wangen. "> FELSÖKNING: - Tarkett kom för att visa upp sina DESSO-mattor för ett annat projekt. Vi trodde att vi måste prova detta på vårt kontor också. Vi har inte ångrat det. Nu är akustiken och rykten i rummet borta, säger Amund Eggum Wangen.

& minus; De besökte för att visa några prover på DESSO filtar för ett annat projekt vi arbetade med. Då trodde vi att dessa mattor också skulle kunna användas till vårt kontor. Estetiken och funktionerna var som vi ville ha. Därför utformade vi en planlösning och fick fiskbenet att komma in i vårt 200 kvadratmeter kontorslandskap, förklarar Amund.

Borta i sekunder

I mötesrummet utvalda arkitektbyrån Tarkett akustisk matta kakel kallad "Sound Master".

& minus; Det var först när mattan var lagd, vi förstod hur dåligt ryktet hade varit. Nu är det bekvämt i alla rum. Människor kan prata lägre, och akustik är inte längre ett problem. Vi märkte en stor skillnad i andra gången kakelarna lades på golvet, säger den nöjda arkitekten.

HÄNDELSERNA: I mötesrummet för Studio NSW på Hamar var ljudförhållandena mycket dåliga. Lösningen var att lägga till Desso "SoundMaster" från Tarkett. Detta är textilplattor med extra tjock sida som dämpar reverb och akustik. "> de skadar ljud:. I mötesrummet på Studio NSW i Hamar var ljudet mycket dåligt Lösningen blev att lägga Desso". Sound Master "från Tarkett Detta är . textilplattor med extra tjock sida som dämpar reverb och akustik

ta dina kunder hem

MATS ALEN: Desso "Sound master" från Tarkett läggs också på matsalen för att dämpa akustiken - nu tar vi kunderna till kontoret. för att visa hur bra den här golvlösningen är, säger arkitekt Amund Eggum Wangen."> MATS ALEN: Desso".. Sound Master "från Tarkett läggs också på matsalen för att dämpa akustiken - Nu tar vi kunder till kontoret för att visa hur bra detta golv lösning är, säger arkitekt Amund Eggum Wangen < 999> Han anser att det är nu lättare att se projektkunder vad matta plattor kan erbjuda

& minus;. att visa upp ett prov bok eller några enkla kakel ger inte en rättvisande bild nu kan vi få kunder här och se en fullfjädrad lösning för båda. på det estetiska och funktionella. Vi tillbringar mycket av mattplattor andra kontorsprojekt och samarbetar väl med Tarkett. jag tror att de är bra att visa upp nyheter och lösningar, säger han.

för en full last

mattplattor lades mars år, och Amund & Co har funnit att rengöring och underhåll inte har bud på nya utmaningar Tvärtom

& minus;... nu hålla damm på golvet Vi dammsugare som vanligt och har låga underhållskostnader i samband med vår nya golv, säger hamarsingen, som berättar att hemorten är i snabb utveckling.

& minus; Under de senaste två åren har vi gått från 12 till 16 arkitekter. Vi har mycket att göra nu och det här är bara början, säger han.

ADVERT

Mest populära