All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Ränta av favoritfärger dina

När färg och stil diskuteras här i redaktionen, ignorera vi helt det faktum att det finns en separat ungdom stil. Vi har helt enkelt avskaffat det, inte bokstavligt och eftersom medelåldern här börjar bli så passar medelålders, men eftersom ålder inte spelar någon roll för vad vi tycker om eller inte tycker om.

Cyklamen och lila för dem som är unga i sinnet

En färsk tapet från Eijffinger / Astex för älskare av cyklamen.

kan Debatten blossa upp när någon lägger automatiskt kulørsterke färger i en stil för unga, underförstådda människor som är under 30. För att understryka hur dumt det är att använda ålder som en parameter för att definiera olika stilar och färgpaletter, drar jag för det tråkigt några trumfkort först berättelsen om min flickvän på 75 så nyligen som vardagsrummets vägg målade cyklamen och darrade med den. Sedan toppade den med 80-talets dam som var upphetsad över att hitta en soffa i lila. Då är vi överens om att antalet år vi levt inte är relevant för gruppering av färger.

Det är sant att det är något nytt, vågat och energiskt med de mest färgstarka färgerna. Men lyckligtvis är sådana egenskaper inte reserverade för unga, den fräscha och modiga i förhållande till färger handlar mer om att ha ett ungdomligt sinne. som båda damerna är i full humör.

Färger och personlighet

Ett alternativ för den som älskar lila; tapetet i en dämpad gråaktig nyans. Det här är från Green Apple.

Färger handlar om mycket mer än vad vi ser, färg är också energi och har ett språk som talar till oss och påverkar oss oavsett vad vi kan om färger. Den mest färgade stjärnan har mest energi, och är mest uppenbar att den är attraktiv eller repellent. Ofta vet vi inte varför vi föredrar varandra, det här är ofta kopplat till erfarenheter och erfarenheter vi kan ha haft i barndomen.

Vilka färger vi gillar påverkas av vem vi är, vår historia och våra erfarenheter. Därför är vår personlighet mycket intressant att undersöka än ålder och vad våra kamrater tycker om när vi ska hitta färger för förnyelse av vår omgivning.

När vi ändrar vår smak har vi något att göra med våra erfarenheter, erfarenheter och hur vi utvecklas som människor. Och i denna bild verkar vissa färginställningar vara fasta; en eller flera av dina favoritfärger

Orange berör alltid passar, jämnt ut! Här är textilierna från Thibaut / Intag.

Betting på din favoritfärg

Vad är din favoritfärg? Turkos, gul, röd, blå eller annan? Har du tänkt på hur länge det har varit din favorit? Jag antar att det är ganska lång tid. Min färg är orange och det har varit favorit sedan jag var 10-12 år gammal.Det betyder inte att allt jag har är apelsin eller att jag bor med mycket apelsin runt mig, men lite är bra och jag är inte uttråkad.

Och så är fallet hos de flesta av oss; trots att de favoritfärger kan förändras med åldern, erfarenheten visar att vi håller på att en eller flera hela livet, så därför kan det vara smart att satsa på färgen också när du väljer färger som du kommer att bo med.

Min favorit är apelsin, eftersom accentfärgen i olika nyanser skapar god energi, säger Owren.

Vill du göra moodboard med din favoritfärg, gå till ifi. ingen moodboard.

ADVERT

Mest populära