All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Bästa plasma, LCD, projektor och bakprojektion

[Ogiltigt objekt (NAV)]

Samsung LE40M61B. Visa mer

Bästa Plasma - Pioneer PDP-506XDE

För andra året i rad, vinner Pioneer den goda plasmaklassen. Skryts av EISA-juryen för att ställa in en standard bildkvalitet på plasma med sin sjätte generationen Black Crystal Pure ?? -panel.

Ännu inte tillgänglig i Norge, men enligt Finn Urianstad från Pioneer, förväntar de sig att vara redo i slutet av september.

Bästa LCD: Samsung LE40M61B

Samsung har länge varit mest känd för att ha de största modellerna i LCD- och plasmaklassen, nu skryter de av bildkvalitet.

Upplösningen är 1366/768 och EISA har en bra skärpa och en mycket bra betraktningsvinkel. HDMI-ingång och snabb svarstid ger dig också ett plus i marginalen. Kontrast på 5000: 1, 6, 44 miljarder färger och svarstid på 8 millisekunder.

Bästa projektions-TV: Thomson Scenes 50DSZ644

Njut av TV, men tycker att det är för dyrt med LCD och plasma? Då kan en projektions-tv vara något för dig. Djupet är faktiskt bara 17 cm, vilket är bara cirka 7 cm från LCD- och plasmamodellerna.

Skrynklig för sina skarpa bilder, och dess 1280/720 upplösning som garanterar HDTV-kompatibilitet.

Bästa videoprojektorer: BenQ & Sony

Här är årets EISA vinnare

  1. Se listan över alla 45 EISA vinnare
  2. Best CD & DVD-spelare och hårddisk-inspelare
  3. Bästa plasma, lcd , projektor och bakprojektion

QUALIA004 Visa mer

BenQ PE7700 hemmabio projektor levereras med HDMI-ingång och ger stort värde. Bland annat får du roa dig för att vara tyst och ha fler alternativ än vanligt i klassen.

Om du har mycket pengar på boken är det Sonys Qualia 004 du har. Här är EISA-juryen upphetsad och tror att detta är närmast de bästa high-end biograferna. Qualia 004 har tre SXRD paneler, en 700W Xenon lampa, och kör verklig 1920/1080 bild. Här är uppenbarligen både DVI och HDMI, men det är verkligen priset därefter ...

Den digitala projektor 6. 2 megapixel kommer att ha ett pris på cirka 142 000, - NOK.

ADVERT

Mest populära