All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Bästa årets plasma- och LCD-TV!

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Köpguide: Plasma och LCD-TV

  1. Life & elanvändningen
  2. Är din tv HDTV-kompatibel?
  3. Vad ska du ha av ingångar?
  4. Visningsvinklar
  5. Bränn
  6. Bildkvalitet och svarstid

Utvecklingen på FlatTV-front har varit enormt under det senaste året, inte bara har TV blivit bättre ?? De föll också kraftigt i pris. Medan ett år sedan fick knappt en 30-tums FlatTV för under 30 000, kan du nu välja och vraka billiga 42-tum till omkring 16 000.

Eftersom kvaliteten på flatTV har blivit betydligt bättre ställer vi också större krav på dagens modeller. Och detta är en viktig punkt: I dag finns det inte längre tillräckligt att TV: n är stor och platt: Det måste också leverera varorna, både när det gäller bildkvalitet och användarvänlighet. Tyvärr gör inte alla modeller.

  • Klicka här för att se våra LCD-favoriter för 2004!
  • Klicka här för att se årets bästa plasmamodeller

Är de billiga TV-skivorna tillräckligt bra?

Generellt är det användarvänlighet (olyckliga fjärrkontroller är ett exempel) och bildkvaliteten som misslyckas på de billiga modellerna.

Ändå: Tillhör du den grupp som mest tittar på DVD-filmer, många av de billiga modellerna kan göra ett mycket anständigt jobb. Vad som är viktigt är vilka förväntningar du gör och vad du har brukade förut.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Om vi ​​generalisera, men det råder ingen tvekan om: Du får inte mousserande bildkvalitet på en 42-tums plasma till 16 000. Det är ett faktum vare sig du vill det eller inte. Då blir det själv och storleken på din egen plånbok för ökad kvalitet är värt 10 eller 20 000 extra.

Klicka här för att gå till testsidan, eller länkarna till höger för att se våra favoriter.

ADVERT

Mest populära