All egendom: trädgård, kök, inredning >> Socialitet

Berger korsade Auto - Från återförsäljare för Ford Store

Fasaden och alla yttre renoverades för några år sedan. Den interna redovisningen för resa i 2015, när det visade sig att golvet skulle ge några ytterligare utmaningar.

Korsade Berlin eller vassle

Berger Auto Mysen AS.

Butiken, som har vunnit en utmärkelse som en av Fords bäst i Europa på kundvård och service 19 gånger sedan 1990, är ​​bland de utvalda i biltillverkarens nya konceptet Ford Store. I Europa kommer det att finnas 500 Ford-butiker speciellt utformade för att kommunicera med morgondagens kunder. Om butiken ligger i Berlin eller vassle är oväsentligt, kommer upplevelsen av Ford vara densamma. Kunderna är upptagna och välinformerade online innan de kommer till affären. Med nya butiksmönster och väl utformade serviceprogram får de mer.

Mustang: Berger korsade Auto vassle atuorisert att ställa ut och sälja Ford Mustang.

Den sista pusselbiten

Nater: LVT kakel från Tarkett samling

När ombyggnad vasslen började var beskrivningen av Ford redo. Inredning, belysning, färger och golv definierades, så följ bara instruktionerna. Okej, tills du kom till golvet! I beskrivningen har beskrivits keramiska plattor, men de väl 1.000 kvadratmeter stor bilbutikkflaten var olämpligt för plattsättning. Den bestod av stressbetong och var således inte tillräckligt stabil.

LVT

Att kasta ljus: När du öppnar bildörren på en Mustang lyser den omisskännliga logotypen dykt upp på marken.

Sedan började en längre titt på ett liknande material som kunde godkännas av Ford. Lösningen var LVT, Lyx Vinyl plattor av samma färg och storlek som plattorna i beskrivningen. De är förvirrande liknande brickor och de engelska installatörer som skulle infört inredningen tyckte även att det fanns en bättre lösning; mjukare att fortsätta och ljudet i rummet verkade mer dämpat.

Podium: Sportbilar visas på den röda pallen med en röd ljusring över.

ADVERT

Mest populära