All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Beise tidigare färgad panel

Panelbeis ger panelen en naturlig och livlig look. Boken drar sig annorlunda i träet på grund av dess ojämlikhet i hårdhet, vilket betonar trästrukturen.

Panelbeis finns för närvarande tillgänglig i många olika färgnyanser, så om du vill ha färgvariation i ditt hem behöver du inte tillgripa färg. Men var medveten om att färgen fläcken kommer att ha beror på substratets färg. Till exempel kan en grön tonad panel se gråaktig om den är överbelagd med en röd / brun punkt. Testa därför färgen på ett litet område innan du lossar hela panelen.

Innan du ansöker bör du ta lite förberedelse för att göra resultatet möjligt.

Så här gör du:

1. Tvätta panelen

Tvätta panelen med ett milt rengöringsmedel, till exempel hushålls tvätt. När du tvätter pannan, börja alltid från botten och tvätta uppåt. Efteråt måste du skölja med mycket rent vatten, men detta bör göras från ovan till under. Kom ihåg att byta vatten ofta, det blir aldrig renare än tvättvattnet!

2. Mattslip panel

Släpp ytan med en lätt hand i träets längdriktning. Använd ett fint slippapper i majs 150-180.

3. Dampa panelen

Dampa väggen ordentligt med en kvast eller dammsugare. Allt damm måste tas bort för att säkerställa konsekventa och konsekventa resultat.

4. Applicera pärlan

Applicera sedan en tunn beläggning med en pensel. Du kan behöva två lager, men det här är en smakkaka och beror på hur stark du vill ha pigmenteringen i boken.

ADVERT

Mest populära