Innan Du Börjar 2017

none: Innan Du Börjar 2017

Välj vatten när du kan!

Välj vatten när du kan!

Varför vann? En av de största miljöstress vid målarfärger för byggnader är kopplat till organiska lösningsmedel (såsom lacknafta). Lösningsmedlen avdunstar under användning och torkning, och urladdningen kan inte undvikas. Men ofta kan du välja produkter som är utspädningsbara, och undviker därför de skadliga lösningsmedlen.
Rollern utan stänk

Rollern utan stänk

Har du målade taket med rollern, kan du också ha upplevt att få ansikte prickad av färgstänk. Jordanien lanserade nyligen en målningsrulle som sprays minimalt. Hösten är dags för renovering. Vi norrmän är fortfarande på det europeiska toppmötet i hemförnyelse. Varje år spenderar vi 30 miljarder kronor vid renovering.
Vem kan lägga till linoleum?

Vem kan lägga till linoleum?

Hantverkaren tillhandahåller prover från olika tillverkare. Butiker som säljer golvbeläggningar har ofta egna hantverkare, eller de hittar hantverkare som lägger till linoleum. Om du använder en inredare / konsult kan han eller hon hjälpa dig att få produkten Linoleum måste överlämnas av en hantverkare.
Lån nog! Och ta med professionella till

Lån nog! Och ta med professionella till

Det är också en av de största investeringarna du gör. Vanligtvis den största. Varför inte spendera lite pengar på att vara väl förberedd? Du behöver nog låna för att köpa bostäder. Se till att du lånar nog för att få de idéer och önskemål du har för ditt nya hem. Åtminstone några av dem. Pengar nog - är något som de flesta drömmer om att ha.
Lever allt avfall webbplatsen farligt

Lever allt avfall webbplatsen farligt

Detta är farligt: ​​ - Wet paint - Torr färg - slam och avfall borttagning av färg och lack - lösningsmedel / tvätt tunnare (f. ex lacknafta.) - färg / lackbehållare rester Vänligen används också utrustning (borstar, etc.) som är kontaminerat med mycket färg eller lack levereras som avfall. Observera att vått fyllmedel som spillts med lösningsmedel kan vara brandfarligt.
Kan linoleum läggas till vilket rum som helst?

Kan linoleum läggas till vilket rum som helst?

Hög hållbarhet Linoleumen är tillverkad av naturliga råvaror och är ett golvbeläggning med hög hållbarhet. Alla linoleumbeläggningar är av god kvalitet och du koncentrerar dig dig på att välja färg och mönster. Linoleum är glödtålig, vilket innebär att cigarettglöd sällan ger märken. Beläggningen är så kompakt att tryckmärken sällan förekommer.
Renovering av fukt skadade badrum

Renovering av fukt skadade badrum

En fuktmätare bekräftade att ägarna trodde - rummet som behövs för att torka. De tegelväggar präglades av hög fukthalt över tiden och fukten i golvet gled ner till lägenheten på golvet nedanför. Det var dags att röra sig! Det är varje lägenhet ägare är ansvariga för sina egna badrum är stram, så angränsande rum i andra hus inte får skador.
Rätt start på renoveringen

Rätt start på renoveringen

Avsikten att renovera är väl att få ett bra resultat, som kan ge dig en bra upplevelse i rummen efteråt. Men en renovering kan vara enervering. Ofta blir hela processen stressig, helt enkelt inte hur du tänkte. Arbetet visar sig vara mer omfattande, dyrare och tar längre tid än du hade tänkt dig. Dessutom, om du har dumpat lite seriös "hantverkare", gör den processen inte mer förutsägbar.
Välj rätt borste och rulla

Välj rätt borste och rulla

Runda borstar Runda borstar har hög kapacitet för att hålla färgen. De är lämpliga för ytor med urtag, som fönster och dörrar. Plana borstar Plana borstar, så kallade borstar, är lätta att använda och lämpar sig för passform och stora ytor. De har bra förskjutningsegenskaper. Det vill säga de är väl lämpade för att sprida färgen jämnt.
Välj hantverkare med garanti

Välj hantverkare med garanti

Mallar och byggare är två närbesläktade ämnen. Byggarens huvudsakliga arbetsområde är läggning av mattor och golvbeläggningar. Mästerskapen i dessa två ämnen har vanligtvis kompetens inom det andra ämnet. Många av dem utför även golvslipning och kakel på egen hand eller med hjälp av underleverantörer.
Rolls Royce eller Mini?

Rolls Royce eller Mini?

Det finns givetvis en minsta gräns för vad arbetet kan kosta, men över det kan det finnas flera prisklasser. Se exemplet med prisförslag här. Estetisk klass Ofta kallas denna "estetiska klass" av hantverkare när man beskriver arbetet mot professionella kunder. Därefter beskrivs ofta hur många gånger det ska gnistras och målas.
Var aktiv och få de bästa resultaten

Var aktiv och få de bästa resultaten

Om du har tagit bort en hantverkares arbete måste du kunna lita på att han eller hon har den professionella vikten av för att uppnå ett gott akademiskt resultat. Men det betyder inte att du kommer att vara frånvarande i processen. Du borde inte vara en ryck som hänger över hantverkare sent och tidigt.
Lager tilstandsrapport

Lager tilstandsrapport

Du borde helst inte få några överraskningar på vägen eller efteråt. Förutom att det blir finare än du hade tänkt på förhand. Priset bör dock hållas på önskad nivå. Då är statlig rapport ett oumbärligt verktyg. Kanske behöver du också hjälp för att göra det och beskrivningen. Enkelt jobb Det är inte svårt att skapa en egen statsrapport.
Centralvärmesystem

Centralvärmesystem

Wish vattenburet värme erhållen värme från ett hål borrat djupt i marken - en så kallad energibrunn. Djupet av borrningen bestäms av husets storlek - hur mycket ska värmas upp. Vid konstruktionen av substratet formas en betongyta först. Därefter läggs isoleringen. Då installeras golvvärmerören av en rörmokare.
Pissar upp med IFI. nej

Pissar upp med IFI. nej

Ruth-Ragnhild vet att hon vill ha det, men hon kommer också ha några färger. Kjell-Bjarne är inte säker på någon färg eller stil, så Ruth-Ragnhild blir av med den. Färg och inspiration På ifi. nej, hon lär mycket om färgning både inifrån och ut. Hon ser bra exempel på yttre färger och många förslag på ljusa och färgglada vardagsrum, kök, sovrum, badrum och ingångar.
Citat från manliga mästare företag

Citat från manliga mästare företag

Om Måleri Vi tittar på erfarenheten och har nöjet att komma med följande förslag och priser för det olika arbetet. Inträde: Väggar: ALT. 1 Tvätta, slipa, ta bort plankor, färgad matta, hälso parker, mark och färg med Norsjø Sand. NOK 10.450. - Moms exkl. TOTALT. 2 Tvätta, slipa, ta bort plank, färgad gips, mark och färg med Nordsjø Sand.
Kakelplattor

Kakelplattor

För våtutrymmen är det viktigt att golvplattor har bra halkskydd och att alla brickor som används här är låga vatten plocka. Detta känner till återförsäljaren, men fråga om säkerhet. För utomhusbruk är det viktigt att plattorna är frostbeständiga och klarar det norska vinterklimatet. Kakel som används längre söderut på kontinenten kallas frostsäkra i förhållande till ett mycket varmare klimat.
Samarbeta med seriösa företag

Samarbeta med seriösa företag

Det är inte lätt att generalisera, men vi hävdar fortfarande att det finns två saker att leta efter Huruvida ett hantverksföretag är allvarligt. Det är om företaget har huvudbokstäver och om det är medlem i en branschorganisation. Många kallar sig hantverkare. Eftersom detta inte är en skyddad titel, det finns många som kallar hantverkare utan yrkesutbildning.
Spel om goda hantverkare

Spel om goda hantverkare

Business cykler går upp och ner men bra hantverk mästare är sällan redo att komma och göra jobbet när du ringer. Planera därför i god tid om du vill att arbetet ska utföras för ett visst tillfälle eller datum. Boka tidigt Skulle du ha målade huset utanför, borde du hämta priserna och välja en målningshuvud tidigt på året.
Färgbeläggningsbadet

Färgbeläggningsbadet

Dessa golvbeläggningar har yta prägling i form av små fyrkanter och halkfria golv med modernt utseende. Vinyl golv och förluster för VVS kan kombineras med kakel, paneler och målade ytor. Beläggning du ser här är godkänd för användning i våtutrymmen av Golvbranchens Våtrumskontroll i Sverige.