All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Sovrum inredning och dekadens

  • Det är viktigt att skapa en historisk, lätt dekadent atmosfär, med rötter tillbaka till renesansens prakt.
  • Vårt förnyade intresse för lyxig och lyxig inredning handlar om det.
  • De gamla målningarna och illusionsmålningarna hör hemma i denna stil.
  • Konst och kultur, av den överdådiga striden.
  • Möbelstilen är klassisk, med stora kontraster, rustikt trä och smidesjärn blandat med guld och ornament.
  • Damast och silke, brokade, gobeläng, sammet, velour och ägodelar hör till.
  • Kolonner, plasterwork och klassisk skulptur betonar stilen.
  • Gobelinmotiver och gravyrer mönster, paisley mönstrar och franska liljor som används i samband med Renaissance bilder.
  • Glöm inte kontrasterna bra mot det grova! Det är det som gör det "nytt".

Lush and beautiful

En stil för dig som har en känsla av gammaldags, vacker och frodig. Kan du föreställa dig och offra några av de praktiska till förmån för den vackra? Med historisk känsla och känsla av inredning får du varma, intima rum med lyxig känsla. Det bör vara generös och påkostade, dukar och gardiner är shamble sidan sängen har ett fång av fluffiga kuddar. Det vackra golvet är förmodligen det mest speciella, här har målaren marmorerat i många rundor. Golvet har blivit den mest konstgjorda mattan och har både sensualitet och charm. Utan tvekan ett jobb för professionella, men det kan vara lättare att göra det. Väggarna är tapeterade, men samma resultat kan uppnås med användning av färg.

Rich

Det finns ingen sparsamhet för att ge detta sovrum en tempererad och mild atmosfär. Golvet är dekorerat enligt alla regler, delat i ett mönster och i varma varma färger. Här finns inget behov av lunatiska mattor. Massor av tyger ingår i klassiska mönster och goda egenskaper. Väggarna är tapeterade med en nästan enfärgad tapeter som ger en matt och nyanserad yta. Samma effekt kan uppnås med färg, men om du vill göra det själv blir det lättare. Även gardinen har en del av samma botten, medan mönstret är tryckt med svart och lite guld. Vi har använt samma textil för sängkläder och gardiner. Det är en robust och kraftfull bomullskvalitet med god vikt. Andra tyger i tyg och kuddar är gjorda av blank silke och mjuk sammet. Gjutjärnssängen finns i flera bredder. I slutet av sängen är en pall ritad med djupröd velour.

Himmelssäng

Himmelssäng med mjuka vävnader tid att krypa upp tidigt i sängen. Sängen är som en tunn, säker grotta, även om tyget är ljust och lätt. Himlen är enkel, den består av en enda lång bit tyg. Bäddsäcken kan bäras ovanpå och vi har monterat sängen med många mjuka silke kuddar.

Display Magasin

Display Brett höra gammaldags stil, och fungerar utmärkt som rumsavdelare och garderob i sovrummet.Delarna säljs individuellt, så du kan bygga den så mycket du vill. Delarna är enkelt fastsatta. Även lampan och stolen är i järn. Hårda material som mjukas av de generösa textilierna. Bordet i traditionell stil är gjord i mahogny.

Guld och dekor

Feta guldramar och frodiga buketter ska vara. Klassiska ljusstakar i brons och järnmalm är helt i stil. Mahogany bostäder är av den rustika sorten vi importerar från öst.

Siden i sängen

Bör det vara, då borde det vara bra. Vi har skrämt sängen med röd silke, och lärare kan knappast någonsin vara. Otroligt bra att sova i är det också! Silkesängar köps till slut i flera utrustningsbutiker, både för enkelsängar och dubbelsängar.

Målat, patinerat och marmorerat

Inredda trägolv är populära. Det här är mycket speciellt - patinerat, marmorerat och dekorerat i vackra fält. Det är inrett av en målare - ingenting för nybörjare, så.

© Ifi 2002

ADVERT

Mest populära