All egendom: trädgård, kök, inredning >> Energi

Vackra träkurvor

Ett återkommande problem för många som brinner med trä är hur man håller träet på ett praktiskt och estetiskt sätt. Vi har tittat på några av alternativen där ute och plockat ut en massa vackra träkurvor som inte kommer att dra in i inredningen.

Multifunktionell Denna genomskinliga trälåda hindrar buskar från träkammaren att strömma överallt, eftersom det förvandlar veden till en rolig inredning.

Vedlådan är inte bara för lagring av trä eller andra föremål, utan kan också fungera som bord eller bänk. Det är Creative Plastic som har gjort det, och det är tillverkat i 15 mm klar akryl och kan användas som en bänk.

Återanvänd

Läs också:

På foten i trädgården

Ta bort träd och buskar i trädgården kräver planering.

Bild: Återvinning i praktiken med denna träkorg av gamla bildäck.

Skräpet är en andras guld. Eller i det här fallet blir en mans kasserade bildäck en andras lagringsutrymme. Denna träkorg gjord av återvunna bildäck är både rymliga och trevliga att bära i träkamrarna.

Denna grova träkorg passar bra in i mer maskulin interiör. Köp två eller tre, såväl som förvaring för tidningar, tofflor, leksaker eller andra saker som behöver ett permanent hem. Denna variant är Solfang som ledare.

Färgrik i filt

Felkorg: Fyll i filt i färska färger.

Läs också:

Med elden på eldstaden

Biologisen ger dig mat och värme - med sprit. Miljövänligt är det också.

Om du gillar färger i vardagen, kan dessa kurvor från Aduro övervägas. Kurvorna finns i grått, grönt och hallon. De är gjorda av filt och är därför mindre robusta än de flesta andra träkorgar.

Enkel elegans

Enkel elegans: Stålträ och korg från Biltema.

Denna enkla men eleganta träkorg finns på Biltema. Det rymmer inte många träkamrar, och passar dig sålunda som kyssar en gång i taget. Den enkla formen gör att den glider i en modernistisk inredning. Korgen är gjord av stål och har fötter av trä.

Läs också:

Denna kattälskare gör underbara saker i kartong för katten

Är Dinni's Lucky Cat?

Rakstacker

Stretch Style: Du sparar mer på mindre golvutrymme genom att stapla i höjd.

Genom att stapla i höjd sparar du mer på mindre golvyta. Det kan vara praktiskt om du har en liten bostad där utrymme är bristfälligt. Denna pelare heter Skar och kommer från Hamre. Kombinationen av snäva, raka linjer och materialet härdat glas och stål klär en modernare eller maskulin inredning.

Läs också:

Vad ska du tänka på när du köper en ny spis eller ugn?

Strålning eller konvektion när ny ugn ska väljas?

Så här bränner du rätt

Halkad staplare

Halkad staplare: En luftig lösning i glas och trä.

Hamre gör också denna vackra sluttande trästopp i härdat glas och oljad ek, kallad Tind. Det ljusa trädet och de öppna väggarna gör detta skogsställe ge ett mjukare intryck än Skar. Trots att linjerna är minimalistiska, bryter trädet den hårda linjen och låter träet glida in i en mer rustik stuga inredning som i ett modernt hem.

Landsbygdens charm

Striekledd vedkurv: För dem som gillar lantlig stil.

Brighton Crown Curtain kommer från Covent Garden Collection. Med den grova remsan och den tryckta texten och bladkretsen är det ett naturligt val för alla som älskar lantlig stil. Träkorgen säljs via Skeidar, men det är absolut inte tillåtet i varuhusen, men måste beställas via katalog.

Viivilla. ingen sept. 2011

ADVERT

Mest populära