All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Ses - gå lätt

En bra golv ska båda vara bra att gå på och pågå ett tag, och ett ökande antal vill ditt golv för att matcha stil de har någon annanstans i det inre. Med dagens många golvtyper är det fullt möjligt. Om du har svårt att hitta rätt golv, kan du få bra råd från en inredningskonsult eller inredningsarkitekt. Titta på olika interiörtidskrifter eller kolla golvtillverkarens webbplatser är andra möjligheter.

Många mönster

Det klassiska vinylgolvet Tarkett Extra kommer nu i 18 olika mönster och är ett populärt vinylgolv i Norden. Bland de 18 nya mönster som Tarkett lanserar lanserar vi bland annat trendiga trämönster, flingmönster och betongmönster.

- De nya trämönstren verkar vara mycket naturliga och är ännu mer autentiska än de tidigare tremönstren. Med sina mörka nyanser och ett mönster som liknar trä lägger till svarta Tarkett Extra Flandern golv en ny dimension, säger Bodil Vassli, försäljningschef på Tarkett.

Vinylgolv har en tjocklek av 2, 2 mm och kommer i bredd på 2, 3 och 4 meter.

Vintage för unga

Golv tillverkare presenterar också fyra nya mönster i sin Cool & färgkollektion, en samling som har varit särskilt populär bland inredningsarkitekter.

Flera av mönstren är i vintage stil: Cool & Color Trend Pine finns trägolv mönstrade i flera nyanser och metalloid Beige ger en metalliknande känsla.

- Cool & Color är ett perfekt golv till tonåringens rum. Det ger rummet ett nytt uttryck utan att kosta för mycket. I synnerhet är de svagt djärva Cool & Color-golven populära bland ungdomar, säger försäljningschef. Cool & Color vinyl golv har en tjocklek av 2, 6 mm och kommer i bredd på 4 meter.

Många mönster ger många möjligheter. Det är bara att låta upprustningens anda komma över en!

ADVERT

Mest populära