All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Battlefield2 från datorn, PS2 och Xbox

Not oväntat arbetat både PS2 med Singstar och Xbox med Halo bra på TV. Men med nya Battlefield2 installerade på datorn var det PC-funktionen som vi var mest glada över.

Den maximala PC-upplösningen på denna TV är 1280/1024, men rekommenderat läge är 1024/768 vid 60 Hz. Detta är också sant med vår erfarenhet; 1280/1024 är nästan oläslig om du ska skriva i Word eller surfar på nätet, men tyvärr i viss mån för filmuppspelning.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Nor 1024/768 är optimal för soffa surfa eller ordbehandling, men vi slå fina samtidigt bort några timmar med den nya PC-spelet Battlefield 2. I sådana applikationer, är mer än detta godkänd för alla andra än ultra-hardcore spelare.

Vi tillägger också att LG har utrustat TV med olika skärmtvättare. Alternativen är penningtvätt, orbiter och inversion, och detta ger plus marginalen med oss, och förmodligen alla utsikter som fruktar burn-in plasmaskärm.

Vad sägs om HDTV-klipp?

Även HDTV-klippen som vi hade på datorn visades via HDMI-ingången, och ja? det är okej också. På grund av skalan fortfarande miste om den stora djup och skärpa som den mer högupplösta skärmar inte fortplanta sig.

Klicka på länkarna nedan för att gå direkt till:

  • Slutsats och karaktär
  • Bild Special från testet!

ADVERT

Mest populära