All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Batimat 2017: Hur man bygger Europa

Den franska utställningen "Le Mondial du Bâtiment", även kallad "Batimat" kan lätt översättas till: "En värld av konstruktion" Utställningsområdet utanför Paris centrum består av tre mässor som pågår under samma tak. «Batimat» omfattar byggprodukter, "Interclima Elec" handlar om energieffektiva byggnadsmetoder och "Ideaobain" handlar om att bada.

Allt på ett ställe

Besökare som kommer hit kommer att se, höra och känna hur världen ska byggas. Vad du inte hittar här finns förmodligen inte. Därför kallas "Batimat" som en av världens största och viktigaste internationella byggarbetsplatser. Här kommer hela sortimentet av branschen att visas med brask och bram.

Folkets Hav

Tillsammans med nästan 400 000 besökare fick Ifi. Inga innovationer, nya lösningar och spännande produkter för att göra världen större och smartare. Akademiska föreläsningar och tekniska workshops var också på programmet. Här är branschens beslutsfattare och projektledare att välja partners och söka produkter och lösningar för nuvarande och framtida byggnader och projekt.

När drone målare hus

SMART DRONE: Det finns drönare som kan måla ditt hus. Detta kan erbjuda spännande möjligheter för målaren "> SMART DRONE... Det finns drönare som kan måla ditt hus kan detta erbjuder spännande möjligheter för målaren

vid institutionen för innovationer fann vi bland annat en drone som är utformad för att måla huset.

ska det bara vara på väg in ritningar av huset och låta drönare flyga runt huset medan sprayfärg utanför. det kan innebära spännande möjligheter för målare i framtiden.

Smarta besparingar och kontroll

Lösningar för smarta hem är också en trend som kommer att fortsätta Oavsett om det är köpkraft när det är billigt, och sedan lagra den på sina egna batterier, och använda den när strömmen är dyrt -. eller för att styra värme, ljus . och skuggning via röststyrda prylar det handlar om att få alla bitar i huset för att prata

SPARA ENERGI. Batterier avsedda för hem kan du köpa el när det är billigt och använda den när elpriserna är höga . "> SPARA STRÖM: Batterier konstruerade för H Med jemmet kan du köpa el när det är billigt och använda det när elpriserna är höga.

Virket kommer

trendigt med TRE: Att öka användningen av trä i ytor och som konstruktionsvirke märkt flera utställare på franska utställningen "> trendigt med TRE. Att öka användningen av trä i ytor och som konstruktionsvirke markerade flera utställare på den franska mässan.

Ska vi tro utställarna i Paris, blir det också fler träytor och konstruktionsvirke. Wood användas i badrum är en trend som blir allt mer synliga.

Ljus framtid

rättvis Arrangörer påpekade att den europeiska byggindustrin står inför en ny boom efter en period av recession och låg tillväxt, och förväntar sig att det kommer att öka intresset för mässan under de kommande åren.

Läs mer om IFI: s besök på "Batimat" i nästa utgåva av Color Magazine.

ADVERT

Mest populära