All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Badrum med klassiska sanitetsporslin

->

Enkla och snygga badrumsinredning i vitt målat trä kommer från Tone Hammel inredning i Oslo. Nostalgisk mixer i ädel mässing förhandlas av Lino i Telemark. Kakel på golv och vägg kommer från kakelbolaget. Lila handdukar och tvål kommer från Bath & Body på GlasMagasinet i Oslo.

Feminin atmosfär är skapad med rosa badrumsinredning från Tone Hammel.

Classic kolumn tvätt från den engelska tillverkaren Heritage som heter Stratford förhandlade Comfort ger badrummet en nostalgisk känsla. På bordduken hänger spegeln med träram från Tone Hammel.

Läs också:

Smarta badrum för små badrum

Små badrum kan vara en utmaning när det gäller inredning. Vi ger dig tips om hur du enkelt kan ta emot vad du behöver.

I husets källare är möblerat badrum till familjens två små flickor med feminina rosa färg badrumsmöbler och golvplattor. Här har tjejerna egna skåp, som ger gott om utrymme för toalettartiklar, parfymer och smink. Dina sovrum ligger nära badrummet. Och i den grova morgonen kan det vara en bra idé att ha en kort väg till deras välbefinnande.

Föräldrarna har dekorerat vitt badrum på huvudvåningen i huset med djupa blå kakel på golvet. Även här ligger sovrummet bekvämt nära badrummet. I det nybyggda huset, som de själva har utformat med hjälp av arkitekt, har ägarna medvetet valt att anpassa sig så praktiskt som praktiskt och bekvämt. De trivs i omgivningen med tidlös inredning och föll därför i badrumsinredningen av den norska designern Tone Hammel.

Hon har ritat skåp i massivt trä med klassiska snitt och enkla dekorativa detaljer. För att understryka stilen väljs nostalgiska beslag till tvättställ i ädla mässing på både badrum. Kakel på golv och väggar används för badrumsmöbler. Färska färger på golvplattorna och dekorativa bord ger liv åt vitväggiga ytor. Badrummen är byggda för att hålla i många år, och familjen tycker att den klassiska stilen varar längst.

ADVERT

Mest populära