All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Badrums stränder 2012

Vita väggar, vita golv och tak, är trenden mot mattare gånger, men glansen fortfarande lever i den bästa av hälsa . År 2012 är det inte shabby chic som gäller, nu går vi mer mot industriell chic.

Det finns industrirelaterade och rent funktionella produkter som konsumerar våra badrum nu. Men vi lägger vår personliga touch på badrummet när du väljer tillbehör och du kanske vill få färgerna att explodera.

Dusch som tidigare - spara pengar och miljö med "Heat snagger".

Heat Snagger (Cutting) utvecklades av Meander Heat Recovery. Målet är att värmeåtervinning för duschar år 2020 har sparat energi som motsvarar Norges enda kolkraftverk.

Vem vill inte ha en lägre kraftregning utan att äventyra duschens prestanda? Vi kan uppnå det genom att installera en Heat Snagger. Värmeåtervinningen sker när avloppsvattnet från duschen förvärmer det kalla vattnet som är på väg till duschen.

Den faktiska avloppsvattnet blandas inte på något sätt med kallt vatten. Endast värmen överförs och återvinns. När kallvattnet blir varmare behövs mindre varmt vatten från varmvattentanken.

Läs också:

7 rörda saker på badrummet

Sju rörda saker som ger badrummet ett steg.

På så sätt får du billigare energibeträden medan du sparar din miljö.

Begär Construction Industry våtromsnorm (BVN) Från den 1 januari 2012, förfallit ansökan krav för dem som vill bygga ett badrum eller renovera den gamla. Men en massa professionella som kan dokumentera sin kompetens.

FFVs 5 Dream Rules:

1 Hitta 3 godkända våtmarker i din närhet på www. FFV. nr. Listan uppdateras dagligen. Kontakta FFV om din hantverkare säger att han är godkänd men inte på listan.

2 Begär erbjudande från alla 3, där du behöver att BVN är upphandlad. Be om referenser alls 3.

3 Kontrollera referenser! Prata med människor som har använt badrummen ett tag.

4 Välj att fortsätta med den du föredrar. Ge noggrann beskrivning av lösning och utrustning, både i beskrivning och helst i en bildliknande 3D-ritning, innan det slutliga kontraktet ingås.

Läs också:

Håll kaminen i toppform!

Kokkärl och ugn är några av de mest använda i köket. Därför är det viktigt att de bibehålls.

5 Se till att det skriftliga avtalet med det godkända vattenkraftsföretaget tydligt anger att byggnadsindustrins våtnomenklatur (BVN) ska användas. Notera Avtal skriftligen, om nödvändigt, ansvarsfriskrivning från BVN på grund av fönsterposition i vår zon el. l. Erhålla ett fast pris och helst dagliga böter i avtalet.

Källa: Våtrom Science Council

Färglinjen Jazz and Blues har tidshantering g / eller temperaturkontroll, funktioner som minskar strömförbrukningen samtidigt som du behåller komforten.Pax.

Se även:

6 smarta saker du kan använda strån till

Här är 6 små trick som gör vardagen lite enklare - och allt du behöver är ett strå.

Vackra bad ger en känsla av romantik, den långa ryggen ger en mycket bra komfort. Badkaret, i sanitetsartiklar, är utrustat med justerbara armaturer och förstärkt botten. Levereras med en krom bottenventil och dräneringsrör. Noro.

Borey handdukstorkar är nu bara en historia. TR i fyra storlekar och i sex olika färger. TR-färglinjen är i aluminium och är i färgerna röd, blå, gul och svart. Pax.

Logisk tvättställ, elegant Chrome, du hittar färgerna svart, orange, petroleumblått och vitt. Gustavsberg.

Ångdusch utformad för att ge dig en oförglömlig upplevelse. Mögel i gjutmarmor ökar känslan av standard och kvalitet. Noro.

Hafa nya designbad, designade av Earth Architects. Finns med eller utan massagesystem. Inklusive front- och ändpanel. 1575x700x630 mm. Djup 470 mm. Vattenvolym 234 l.

Ingrid Cream i en delikat, matt textur, kommer i flera bredder med ett eller dubbelt handfat, Linn Bad.

ADVERT

Mest populära