All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Badrum: Nyheter till badrummet

Avlånga avloppsgaller eller hörn sjunker mot väggen, snarare än cirkulär avloppet i mitten av golvet i duschkabin är både säkerhet och elegant till badrummet

Det är bekvämt och säkert att ha ett avlopp fall mot väggen. Tekniken har tagit lång tid att utvecklas, och det är bara under det gångna året att slussbandet till väggen har blivit mer känt på marknaden.

De nya slusskristallerna utgör ett helt nytt kapitel i vägen för att bygga våtrum. De är enklare att montera och säkrare i bruk än det gamla systemet.

Foto: Unidrain

Se också:

För att se till att hunden i kylan

Vad tycker du om när du ska ut i kylan med din hund? Här får du veterinärens bästa tips.

Vattentät golvbrunn för badrum

  • Avlopps galler fäst på väggen vid badrummet säkerställer den vertikala väggen flänsar en komplett vattentät överlappning med väggmembranet. På samma sätt stramar de vattentäta golvflänsarna golvet och överlappar varandra med golv och kakel.
  • dränerings täcker komma i fyra delar innefattande: avloppsenheten med väggflänsar, utloppsenheten i olika utløsdimensjoner ramen på flera höjder och skakning i olika utföringsformer och utföranden.
  • Den vertikala väggflänsen bildar en våtbeständig och vattentät anslutning till badrumsväggen. Skruva fast på väggen, fäst flänsen till hela dräneringsstrukturen och gör den säker.
  • Kombinationen av modern design och förbättrad funktionalitet gör det möjligt att bygga vackra badrum med dränering hela vägen till väggen. Dessutom undviker denna metod att klippa till plattorna runt avloppet. Ettsidigt fall förhindrar också felplacering under montering. Samtidigt är det enkelt att anpassa kablar för golvvärme.
  • Dessutom kommer den byggtekniska fördelen också att gynna rådgivare som planerar att bygga byggnader. Utställarna får ett enklare sätt att montera avloppet och konsumenterna får ett bad med säkert avlopp och modern design.

För mer information, se www. Unidrain. nej

Fristående dusch

FS3 Fristående dusch från Vola.

Foto: Vola

Nu kan du installera en helt ny och fristående duscharmatur med namnet FS3 från Vola på badrummet. Det har gått lång tid att utforma modellen eftersom den har försökt att nå fram till en optimal form som är både funktionell och estetisk.

Finns i krom, borstat krom och borstat rostfritt stål.

Läs också:

Hur får du rostfritt stål att lysa

Är ditt kylskåp täckt med dåliga fläckar och smutsiga fingermärken? Vi visar dig hur du får rostfritt stål glänsande glansigt igen.

För mer information, se www. vola. com

Foto: Vola

Fristående fixtur

En annan nyhet är det fristående tvättstället med fristående fixtur FS2. Med sina långsträckta former skapar badrumsarmaturen en elegant silhuett i rummet.

För mer information, se www. vola. com

Läs också:

Sju fina badar

Vi visar dig sju fina badkar, från vackra och prisvärda till fläsk och skulpterade.

Foto: Vola

Modulär Handdukhanterare

Nu kan du skapa din egen T39 handduksstativ baserat på ett modulärt system. Välj hur många rader du vill ha och hur de kommer att hänga på badrumsväggen. Planera bara din egen och individuella handduksstativ till dina egna behov.

För mer information, se www. vola. com

Foto: Vola

Nytt duschhuvud Dubbel duschhuvud är utvecklat från den berömda huvudmodellen av Vola. Med denna lösning får du en större spridning av duschstrålarna, vilket ger dig en ännu bättre duschupplevelse på badrummet.

För mer information, se www. vola. com

Foto: Vola

Armaturer i alla färger

Många av badrum kranar i Vola serien finns i 14 olika färger, inklusive rosa, som denna tvättställsblandare.

För mer information, se www. vola. com

badrumsmöbler i fräscha färger

Foto: Gustav Berg

Bad som vanligtvis är monterad i svartvitt ofta får nytt liv med ljusa färger, främst i form av bedömare. Gustavsberg har gått vidare och samarbetat med designern Jon Eliason och tillsammans har de kommit med en ny badrumssamling i färgerna svart, orange, petroleumblå och vit.

Samlingen innehåller blandbatterier, badrumsmöbler och badfronter som enkelt kan anpassas och bytas ut för att snabbt ändra badrummens

utseende.

För mer information, se www. gustavsberg. com

ADVERT

Mest populära