All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Badvattnet värms

Nore VVS A / S är medlem i Warm & Bad-kedjan och badrummet är byggt upp efter våt tröskel med 10 års kvalitetssäkring.

Bubbelbadet under lutningen är byggt med plattor och försänkta lampor. På kanten finns en skifferplatta.

Littlex skivbrädor har använts på väggar och golv som ger en bra yta för kakel. (Snabb, lätt, vattentät och kan användas med lätthet för konstruktioner, inredning mm, vilket gör den väldigt flexibel). I det här badrummet är det bl. a. Används både för att skapa ljusvägg mellan toalett och duschzon och att mata till badning.

Det har beslutats att använda Mira produkter i mögel och membran. Badrummet har vattenburet värme från fjärrvärme.

Plattorna på golv / väggar används i flera olika alternativ i Casa dolce casa, Flagstone White-serien. Här har vi använt 19, 1x19, 1 och som dekorativa plattor har vi valt att infoga samma kakel av andra storlek 38, 2x38, 2, som går på hela badet. I golvets duschzon har du valt att använda mosaikplattor från samma leverantör.

Det finns en vägg med kakel och glasplattor mellan toalett och duschkabin . De sandiga plattorna är kvadratiska.

I en ljus vägg som skiljer dusch och toalett, är två rader av horisontella plattor med glasplattor inramade i en serie mosaik för att harmonisera med golvet i duschzonen. På golvet framför en av tvättställen är allt stängt, ett fyrkantigt mönster bestående av fyra stycken. 38, 2x38, 2 inramad med ett mosaikbord. Bubbelbadet infunderas med en blandning av 19, 1x19, 1, mosaik och mosaikbord. Detta gör inramningen spännande. Dessutom sätts tre ljuspunkter in i rammens böjda del.

Badrumsinredning och tak ligger i hamony, eftersom det här är björkträdet som väljs som skog på båda ställena. Bänkskivorna är gjorda av sten (svart) och med understrukna tvättställ. Bubbelbadet är omgivet av samma stenvariant. Som detaljer i badrummet har det blivit valt att använda krom och borstad kromfärg. Detta gäller badrumsarmaturer, elinstallationer, etc. Vattenburet värme har valts i golvet, vilket anses vara den bästa lösningen här.

Belysning görs med downlights med dimmers uppdelade i fyra zoner i badrummet. Detta ger en mycket fin effekt oavsett varandra eller tillsammans.

Duschlösningen består av ett "Aqua-tower 300" från Grohe, vilket ger tre olika rengöringsalternativ. Till toaletten som är murad, är det valt att lägga till en "bidettlösning" till detta från Grohe.

Badrumsventilationen består av en kanalfläkt med monterad hydrostatisk, fuktkontrollerad, som täcker badrumskraven.

Bubbelparken är "liten och smidig", vilket gav utrymme för att skapa en ram runt.Här kan du njuta av luft / vattenmassage medan du tittar på den stjärnhimmel genom takfönstret i det sluttande taket.

ADVERT

Mest populära