All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Badrum med blå färg

Även om badrummet har ett begränsat område känns det luftigt. Ägarna har fått mycket lite, vilket är resultatet av bra planering. De har valt ett litet hörntvätt som inte tar mycket utrymme. Öppna glashylsor för förvaring av handdukar och toalettartiklar handlar också om att skapa en luftig och elegant känsla i badrummet. Väggmonterad toalett gör det enkelt att hålla golvytan ren. På ena sidan av vägen finns ett badkar och dusch.

Kakel på väggen ovanför badet är en blandning av blå och gröna handgjorda keramiska plattor från Fired Earth i Oslo, producerad i Frankrike av Moustier.

Inredningskonsult Anniken Lund från Fired Earth har skapat en form för kakel med exakt specifikation av hur olika kakelplattor kommer att sätts samman för att göra det till en harmonisk helhet. Det är lätt att få föreningar med vattenlevande havsfärger när du går in i rummet.

Små plattor av blåglasmosaik används på golvet och väggen bakom toaletten. På några ställen lyser en hel del guld i mosaik mellan alla de blåa för att skapa liv i ytan. Handdukar, burkar och diverse föremål plockas ut för att harmonisera med färsk kakel på väggarna.

Badrumsägarna har döpt sitt lilla välbefinnande för Capri eftersom de känner en underbar känsla av havsgrön och blå färgning i havets yta i "Blue Cave".

ADVERT

Mest populära