All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Eftersom endast bandet botten färg

Med dagens tapeter kvaliteter är det inte alltid nödvändigt att misstänka innan du skapar bakgrunden. Men ibland är det absolut nödvändigt på grund av underlaget (t.ex. absorberande underlag och gipsskivor, eller om underlaget har dålig adhesion), och andra gånger är det typ av förlust och att förlora Tet färg som avgör om du ska förgås. Det här är fallet med ljus, tunn tapeter och färgrik tapeter, där bakgrundsfärgen skiljer sig mycket från den färg som redan finns på väggen.

LÄS OCKSÅ: Guide till primern innan tapetsering

Förhindra lyser igenom

LIGHT tejpade: som lätt och tunn förlust kräver ofta ett fast ljus vägg. Detta kommer att hindra dig från att skina igenom. (Foto: Borge) "> LIGHT tejpade:. som lätt och tunn förlust kräver ofta ett fast ljus vägg Detta undviker att det lyser igenom (Foto: Borge).

det första bör det tapeter med låg opacitet, dvs. tapeter som är genomskinlig, alltid att inrättas i en solid vägg. Sålunda kan det vara nödvändigt att grunda för att förhindra väggen bakom lyser igenom. Detta är ofta för ljus och tunna väggbeläggningar.

Stark färgad tapet

för det andra kanske du vill eftersom måla väggen om du lägger upp en färgglad bakgrund. eftersom när bandet endast bottenfärg. det gör dig en snyggare resultat om du skulle vara så uhendig få en synlig luckor i en . förlängningen Om tapeten som till exempel i en mörk färg, och dig eftersom mallar väggen i nästan samma färg, kontrast där gapet blir mycket mindre än om väggen är vit

color STARK. Om du ställer in en färgad eller mörk tapet ska du skina i en färg ungefär densamma som bakgrundsbilden på bakgrunden. (Foto: Bo RGE) "> FÄRG STARK: Om du lägger upp en färgglad eller mörk tapet, bör du förgås i en färg är ungefär lika med endast band, botten färg. (Foto: Borge)

ADVERT

Mest populära