All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Undvika spill när man målar ut

Många slarvar med täckning av ytor såsom trappor, trall, stiftelser, fönster och möbler när målningen ut. Ofta är det bra, men det är inte mycket att göra innan färgen droppar från borsten och skapar dåliga fläckar. Därför är det viktigt att vara ledare.

Cover Felt

FORT MADE: Det finns inte mycket att vara innan det finns en risk för att spilla. Mister du borsta upp på trappan eller droppa lite färg ner, kommer dekkefilten handy "> FORT MADE. Det finns inte mycket att vara innan det finns en risk för att spilla Mister du borsta upp på trappan eller droppa lite färg. ner, kom dekkefilten hands.

Dekkefilten eller malerfilten, målaren bästa vän, både ute och inne. Använd den för att täcka trappor, trall eller liknande ytor som du inte vill lera på. filten absorberar färg och undersidan är belagd med plast så att färgen inte dra igenom

täcka plast och maskeringstejp

COVER pLAST. täcka plast med statisk klibbiga ytan och täcker väl "> COVER pLAST. täcka plast med statisk klibbig lägenheterna och täcker väl.

När du kommer att täcka fönster och möbler kommer statiska plastdäck med dig. Speciellt om du målar en spruta är detta viktigt. Då måste du gå bra. Men även när man målar med en rulle och borste är det mycket tillrådligt att täcka här för att undvika spill. Använd en bra maskeringstejp avsedd för utomhusbruk för att fästa plasten. Du kan också använda maskeringstejpen i mindre områden där det finns risk för att du kommer bort med borsten.

hink med vatten

Du skulle göra klokt i att ha en hink med vatten och en trasa till hands när du målar. Eventuellt kan du använda dukar. Om du följer lite kan du torka färgen medan färgen fortfarande är fräsch. Då blir det mycket lättare att ta bort det än om du väntar tills färgen har torkat.

Vatten och tyg: Det är alltid klokt att ha en hink med vatten som står redo, tillsammans med en trasa som du kan använda för att omedelbart ta bort fläckar "> Vatten och tyg. <999 > Det är alltid klokt att ha en hink med vatten som står redo, tillsammans med en trasa som du kan använda för att omedelbart ta bort fläckar.
ADVERT

Mest populära