All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Undvika misstag köpa och modenycker

Det är lätt att bli av med modeimpulser, oavsett om vi köper kläder eller att smyga upp. Så när vi vackla omkring och orienterar oss på en marknad full av frestelser, det finns en stor risk att hamna med impulsköp och lösningar som är mer trendiga än mysiga. Resultatet är mycket "använd och kasta" och lite hållbara lösningar.

Nu är en ny trend på väg som öppnar för större mångfald. Nu kommer vi sluta orientera oss efter några trendfärger, eller den som måste "ha" tvätten, stolen eller lampan. Den mest trendiga nu är att blåsa i trender och gå på egen väg.

- Välj din egen stil. Lyssna på din egen magekänsla, det har känslorna. Det är du som kommer att njuta av det! säger de bästa experterna.

Från kategori till personlighet

- Tillsammans tänker många. Men det finns också faror och undrar, för med frihet och överflöd av möjligheter indikerar osäkerheten. Vad tycker vi verkligen om och vad är vår stil?

Det är ett bra råd att lyssna på din mage. Dessutom gör du mycket med en bra plan. I stället för att kontrollera vad som är "in" nu, bör man räkna ut vad man verkligen gillar och trivs bäst med. Här kommer en liten guide som kan användas för att tvivla på deras lösningar och stil och för att undvika att friheten leder direkt till nya felaktiga val.

FÄRG: Betting på dina favoritfärger, de varar i flera år utan att bli uttråkad. (Foto: Tapethuset) FÄRG: Betting på dina favoritfärger, de håller i åratal utan att bli trött. .

Satsa på golvet du vill att golvet kommer att pågå en lång tid och fel golv kan inte kompenseras med "rätt" färg eller möbler (Foto: Treasury). ">

våning: Satsa på golvet du vill . Golvet kommer att ta ett tag och fel golv kan inte kompenseras med "korrekta" färger eller möbler. (Foto: Treasury) 1. Börja vid köksbordet och spela med olika lösningar. Tillbringa tid på planering.

2. Lär känna dig själv: Vilken typ av atmosfär tycker du om? Ljus, luftig, mysig, öppen, varm? Spela in sökord.

3. Hitta bilder du gillar online och tidskrifter och skapa en collage. Här är du på rätt väg för en röd tråd till din smak. Se färger, former och material som påpekar. Var god och prova vår moodboard-lösning.

4. Finns du dina favoritfärger i kollagen? Bra! Ta med dem i planeringen. Favoritfärgerna håller länge länge.

5. Skulle golvet ändras eller behållas? Kvalitet satsningar, eftersom golvet skapar mycket atmosfären i rummet. Dåliga golv uppvägs inte av "korrekta" färger eller möbler.

6. Vilken typ av material, mönster och textur gillar du? En mönstrad tapeter eller textil kan lyfta hela och skapa identitet.

7. Du är inte längre öppen för allting, och de i butiken kan snabbt leda dig till en lösning.Ta nyckelord och collage med affären.

ADVERT

Mest populära