All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Undvik färgskock, skapa uppgradering!

Detta är ett mycket vanligt misstag. Vi tittar på ett litet färgprov som fungerar ganska noga i butiken. När det gäller en hel vägg får vi "bakåt". Det verkar plötsligt fantastisk och helt annorlunda än affären. Här ger interiördesigner MNIL Merete Beyer råd.

Forever

Alla färger förstärks när de kommer på stora ytor. Dessutom är belysningen avgörande för färgupplevelsen. När färgläggning är ett faktum, borde vi göra jobbet igen. Vissa människor fortsätter att måla och tänka att de vänjer sig vid färgen. Då är det bättre att göra en lösning med fadesen. Skapa prov i förväg.

Köp provruta eller & frac12; -färger med färg och kappa stora provkörningar på en lös tallrik eller papper. Tänk på färgen i det rummet och det ljus det ska användas i. Skillnaden mellan dag och nattfärg är mycket tydlig, till exempel i blått. Många affärer har större färgprover. Fråga var du målar färg.

Om du vill ha en stark färg på en stor yta i rummet kan du göra det genom att välja en hel vägg utan partition (fönster / dörrar). De andra väggarna kan målas i en dusch eller neutral nyans. Den färgade väggen blir huvudelementet och blickar i rummet.

ADVERT

Mest populära