All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Höst stor droppe från Philips

Efter pianolack stil under flera år har varit nästan uteslutande på platt-TV-marknaden är Det är bra att se någon tänka ny, och både Sharp och Philips lanserar nu modeller i aluminium.

Aluminium & LED

Den obestridda toppmodell från Philips i år kommer att vara 42PFL9803 , som inte bara klädd i aluminium, även använder LED-lampor aktiveras för att ge dig en ännu bättre svarta nivåer.

Lamporna på 1152-lampor är den främsta anledningen till att Philips klarar av att hyra upp hysterisk 2.000. 000: 1 i kontrast. Och ja, den här modellen har uppenbarligen alla funktioner som 1080p / 24, en svarstid på 2 millisekunder och den perfekta pixel HD-funktionen.

Men glömmer du numren ett ögonblick? Det viktiga är att det fungerar och det lilla vi såg av denna modell vid årets IFA-mässa var minst imponerande. Det är därför intressant att testa det på rätt sätt när det kommer till Norge från vecka 41.

Rundade kanter

Alla nya TV-serien Philips känne annars räckhåll för rundade kanter och flera av modellerna ger dig också möjlighet att inbyggd digital TV-mottagare om du använder RiksTV eller har kabelsystem från Canal Digital. Bekvämt för dem som vill ha minst möjliga lådor i vardagsrummet med andra ord.

Annars är det bra att se att Philips fortsätter med sin Ambilight-teknik på toppmodeller, och du får också mycket spännande 9703 intervall.

Ambilight kommer kortfattat säga att lysdioder på upp till tre av TV: ns kanter (topp och höger / vänster sida) lyser upp din vägg i linje med vad som visas på skärmen. Även vi är mycket nöjda med den här funktionen, och speciellt om du har en ljus bakgrund bakom TV: n, kan den i hög grad förbättra filmupplevelsen.

Aurea är en orgie i ljus, årets version har bara några ändringar från förra årets modell.

Essensserien är platt och läcker med ett djup mindre än 5 cm. Frågan är dock om kunderna är intresserade av den extra lådan ...

PFL9703 vi har stora förhoppningar för. Kort sagt, det har alla funktioner - förutom LED-lampor. Vi får det att testa så håll ögonen öppna: -)

PFL9803 blir Philips ostridigt toppmodell, och har också 1,152 lysdioder som ger hysterisk 2000000: 1 kontrast.

Och ja, 9803 kommer bara att få i den underbara aluminiumfinishen.

Du får bra bilder av nyheterna här:

Essence

I oktober kommer också Essence-serien, en serie i huvudsak avsedd för dem som prioriterar design. Till exempel är 42-tums hierarkin här under 5 cm djup, främst på grund av det faktum att alla anslutningar och bildbehandling sker i en separat mediabox.

På insidan får du 1080p, Pixel HD Engine, 100 Hz, och ett kontrastförhållande på 66 000: 1

Vi anser att modellserien läcker, men på något tvivel om marknaden är nu redo för en extra låda i vardagsrummet.Priset på Philips Essence (42PES0001H) börjar 23,995 när det kommer i slutet av september.

Aurea version 2

Naturligtvis har förra årets stora TV-nyheter uppdaterats, men här pratar vi mer om nya designelement än någon större revolution.

Det är bra åtminstone, och du får stora bilder på alla modeller i bildspecialisten längre fram!

ADVERT

Mest populära