All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Hösttrender - från betongdjungeln till österländsk mysticism

i den majestätiska omgivningen visade Lisbeth Larsen presenterade sin tolkning av höstens inredningstrender på catwalken. IFI var ansvarig för evenemanget, med årstrenderna som visas i en vacker kontrast till Old Logens arv.

Inredning på catwalken

Målning och tapeter anses generellt inte vara särskilt glamorösa. Men när vackra gardintyger, tapeter, färg och kakel göras till kreativa och eleganta kläder, utställningsmonter i en snygg catwalk av professionella modeller för att rytmer - när du reser glam faktor avsevärt! En stor insats sattes i arbete och förväntningarna var skyhöga, men studenter vid Wolff imponerade ändå betydande, med en packad Great Hall presenterades i höst inredningstrender.

Denna säsong är mycket tillåtet i inredningen, men fyra huvudlinjer pekar ut. Dessa är respektive vintervita, brittiska högländerna, storbyliv och östmysteriet.

Winter White

- Nu kommer det att njutas, säger Lisbeth Larsen.

Och det är precis vad denna stil lägger till. Färgerna är bekväma, tygerna är mjuka - och det är allt vitt! Massor av krämiga vita färger skapar harmoni och säkerhet. Och här är sökordet massa, det måste finnas mängder textilier, lager på lager. Och gärna i kombination med golv, silver och pärlemor - allt som skiner är viktigt! Glöm shabby chic, nu är det lyx! Naturande kan också dras in i denna vinter-vita värld. Bambu eller ull, det är upp till dig, och bara din egen kreativitet sätter begränsningar.

British Highlands

Låt dig tänka dig att gå till Skottland eller de engelska traditionerna. Drick eftermiddagste av det läckra porslinet av kakor på vackra stenrätter. Denna stil inbjuder dig att varma och mysiga och textilierna måste vara i varma färger. Här kan du blanda fritt från olika strukturer som läder, ull och siden. Dra i tweed och router, stora örhängen, fyllda möbler, massor av stora kuddar och lyxiga detaljer.

Storbyliv

Här är det stora stadslivet och designen i hög höjd. Stilen är stram och färgerna är svarta, vita och gråa. Minimalism och effektivitet är fokus för denna coola, något maskulin stil. Vita ytor blir viktiga, ofta i svart. Därefter målar du golvet i svart högglansfärg. Den rena stilen kommer att bli extra läcker i kombination med bra fitness trender. Gör något spännande och prova nya saker! Om du vill göra stilen lite lyckligare och mindre stringent kan element i andra starka färger kombineras. Vad sägs om några röda detaljer?

Eastern mysticism

Denna stil är inspirerad av främmande kulturer och modern omfattande resor. Vi kommer att dekorera i känsliga tyger i konstiga färgkombinationer - kom ihåg att det här är en kultur som kan färgas.Använd starka, bra färger som gör mycket roligt för oss i den kalla norra, är Larsens samtal. Även i denna textil är den öppen för blandning. Silke mot ull, eller kanske någon marockansk inspiration? Du kan välja från hela världen. Annars kan du få ett feminint uttryck som ger sinnesro genom att dekorera med stora blommor och fjärilar. Eller hur är det med en lampa i rispapper? En viktig färg i denna stil är blå. Vi har redan sett att det har börjat komma in i klädsamlingen, och nu är den vackra kinesiska blåfärgen också på väg in i interiören.

ADVERT

Mest populära