All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Autofil roadtrip i Toyota GT 86: Dag 7

Vi har just skrivit Tyskland efter en lång, lugn sträcka genom gränsområdet i Frankrike. Herren var besviken över att lämna Schweiz, särskilt efter den underbara turnén i Monteverdi bilmuseum. Men också för att han älskar den magnifika alpina naturen. Stølen försöker trösta honom genom att berätta hur mycket autofilglädje de väntar på längre norrut i terrängen. Under tiden lockas också leenden av testbilens erfarenhet med hög hastighet.

Bilen heter Toyota GT 86, där GT står för Gran Turismo. Det innebär att du ska kunna transportera människor snabbt över långa kontinentala avstånd, utan att bilen är särskilt sliten efter resan. I den timlånga sträckningen av Tysklands Autobahn är hastigheten ofta över 200 km / h. Snabbare, Lorden och Stølen ser 235 km / h på hastighetsmätaren, och har fortfarande bilen mer in.

- Det här är en fantastisk långväga kryssare, och den 100 procent värdiga titeln GT, utbryter Stølen.

- Vi är inte heller trött, den här bilen äter bara milen utan det minsta problemet, godkänner Herren.

Bilen kommer utan problem vid hastigheter över 200 km / h. En riktig GT-maskin, med andra ord! Foto: Stein Inge Stølen mer

Detta är inte förvånande en punkt av "Tio auto fil av saker du måste uppleva innan du dör" listan ...

Kapitel 8: har över 200 km / t på Autobahn

upp i Eifelbergen är den sista verkliga utmaningen för Toyota GT 86. det har imponerat de schweiziska alpina passerar förblev planterade på vägen i 230 km / t, och har varit en bekväm kryssning maskinen när det behövs. Men hur fungerar det på Nürburgrings norra sluttning, det grovaste och mest rädda racerbanan i hela universum? För att hitta svaret, bara köp ett inmatningskort och brand bort. 8 rundor på norra sluttningen. Mer än tillräckligt för att upptäcka svaghet i chassi, bromsar eller enheter.

Två glada killar som för en gångs skull är hundra procent överens om en sak: Nürburgring är en fantastisk plats för automatisk fil! Foto: En ivrig tysk Visa mer

Hur bilen beter sig på banan, läs mer senare i tidningen ...! Vi lovar också en spännande video från att köra på banan (även de strikta domstols vakterna var på väg att kasta oss ut på grund av kamera användning ...). Oavsett hur det gick, har vi åtminstone slutfört artikel 9 på listan!

Punkt 9: Kör Nürburgring Nordschleife.

Det var många fler spännande saker på och runt banan, eftersom vi ser fram emot att berätta mer om imorgon ...!

ADVERT

Mest populära