All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Autofil roadtrip i Toyota GT 86: Dag 2

Till sist har vi fått händerna på bilen igen! Efter att ha spelat turister i Barcelona igår är det hög tid att vi hittar platsen bakom ratten hos vår nya turmästare. Och vilken kompis! Toyota GT 86 ser strålande ut där den parkeras högt över Barcelonas stora arkitektur.

Från Kataloniens huvudstad går resan norrut. Där har vi hört talas om ett litet och konstigt tillstånd som heter Andorra. Men för att komma dit måste vi komma över ett av Europas största bergskedjor. Inte bara är bergen av en storlek, även norrmän är imponerade, de är krydda med fina körspår.

Pyrenéerna erbjuder många spännande drivande vägar ... Foto: Stein Inge Stølen mer

Toyota GT 86 imponerar från den första svängen. Det är bekvämt i staden, en kraftfull landsvägare och en absolut pärla när kurvorna blir tätt och bergen stiger runt oss. Det har bara varit en dag och ändå har vi fått stor kärlek i den här bilen.

Och ja, förresten: Den första punkten på "Tio auto fil av saker du måste uppleva innan du dör '-lista, vi för övrigt redan börjat.

1: Gå in på en bilbilferie med en bra vän!

Det första vi gör efter att ha tagit upp Toyota är att njuta av utsikten över Barcelona. Foto: Stein Inge Stølen Visa mer

I morgon utforskar vi franska rivieran!

Vi hör rykten om extremt snabba motorer ... Följ!

ADVERT

Mest populära