All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Autofil nummer 13 i butiken!

Nu laddas de laddningsbara bilarna på allvar i bilaffären. De pratar, lyxiga och kraftigt subventionerade från staten. Vi ger dig fullständig översikt och tips om vilka du vill köpa. Detta och mycket mer, kan du läsa om i den här frågan.

Bli abonnent. Få billiga tidningar direkt i brevlådan

Klicka HÄR visa att du hellre vill läsa den på tabletten. Prenumeranter får hela Autofil och GATEBIL kollektionen ombord gratis.

Foto: JAMEISON POTHECARY Se mer

Med kabeln

Enligt vår egen forskning vill 44 procent av oss ha en laddningshybrid som nästa. För tillfället är urvalet begränsat, men vi ger dig fullständig jämförelse och överblick över de bilar som kommer, fördelarna, nackdelarna och varför de blir så sabla billiga.

Foto: JAMEISON POTHECARY Visa mer

Volvo och Audi på Toe

Volvo V60 CC går rakt in i halsen på Audi A4 Allroad. Vi lägger på damm och tar dem i hyllan för att vinna en vinnare.

Foto: KAJ RATH ALVER Se mer

Fartsorgie

Vår frilansare Kaj, uppfyllde hans drömdröm. Han samlade alla sina maildrömmar på en flygbana och testade dem från huvud till huvud. För att vara lite dålig lät han dem bli testad mot en helt ny och högeffektiv Audi TT med en blygsam twitter på 230 hästar. Fluffy till några av dem.

Foto: KNUT MOBERG Visa mer

Lyxkampanj

Aldrig historia har någon lyxbil sålts bättre än Mercedes S-klassen. Det har gjort BMW drit säkert. Nu har de tagit laddning och lanserat sina nya 7-serier med ännu fler prylar. Frågan är om den rymmer.

Foto: ESPEN STENSRUD Visa mer

Är det nytt?

Vi har lanserat den helt nya Jaguar XF. Större, ljusare, smalare, högtalare och mer avancerade. Har du hört det innan? Frågan är, vad lägger den till vad de andra inte har.

Foto: JAMEISON POTHECARY Visa mer

Bølleduellen

Toyota GT86 har hängt med oss ​​ett tag. Audi TT, å andra sidan, är helt ny. Det enda de har gemensamt är en cool och opraktisk två-dörr coupé kropp och fyrcylindrig toliter. Allt annat är faktiskt annorlunda. Vilken filosofi fungerar bäst?

Foto: KNUT MOBERG Visa mer

Heavy Devil

Vad händer om du korsar en grizzlybjörn med en cheetah och lägger på hjul. Svaret är helt uppenbart bakom BMW X5 M: s hjul! Vi har stirrat på norska vägar och försökt att behålla körkortet.

Foto: JAMEISON POTHECARY Visa mer

Drömhelg

Goodwood-festivalen är den drömdomsdröm som ska upplevas en gång i livet. I år skickade vi layouter-James över för att uppleva det fantastiska motorcykelpartiet och han har ännu inte landat.

ADVERT

Mest populära