All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Autofil-Mersja: Hur man inte behandla en bil!

Det stod klart från första stund stod i Autofil garage: Mersja inte kommer att få det lätt med oss ​​bakom hjulet. Den stackars stationsvagnen köptes för att se hur mycket bil man kan få för mindre än 10 000 dollar, vilket innebär hård testning.

I grund och botten gjorde vi allt rätt. Mercedes E-klassen av typ W124 är känd som en av de mest kollisionssäkra och fasta ämnen som bilvärlden någonsin har skruvat upp. Vår bil hade en motor med en lägre åldershuvud, en fyrcylindrig, 3-liters 136-hästkraft som matades till ett coolt fordon.

Mersja träffade Volvo

Det första vi gjorde var att sätta upp det för Volvo 740 i en riktig billig duell. (Om du undrar vad som hände med det - ta en titt på den här videon!) Båda bilarna överlevde, men kände missbruk länge sedan ...

Sedan följde en rolig period som A-to-B bil, Hela redaktionsgruppen var på väg att testa de dagliga funktionerna. Här fick den gamla bäraren en full pott. Massor av utrymme, överkomliga i drift, högt ljud och överlägsen komfort. Det enda som störde oss var den underliga lukten av inredningen ...

Frontattack på stora mängder snö

Vinteren kom och Autofilag var framför dörren. En perfekt chans att testa bilens chipped egenskaper. Och för vissa fastigheter! I motsats till övriga redaktionella bilar var det ingen tvekan: Mersja är kul på resande fot, även med automatlåda! James uppskattade dagen för att plantera vagnen väl inuti ett staket ...

Men nu började formen gå ner för den stackars bilen. Den automatiska lådan slog allt mer, särskilt när man svängde till höger. Dessutom fick vi veta att kylfläkten hade tagit på kvällen vilket resulterade i imponerande temperaturfluktuationer under båtlivet. Gjorde vi något om det? Ack!

Rytt i freaks och shot

Men plågan skulle inte sluta ta. I samband med rapporten "The Great Bread" lät vi Saga-bröderna gå med på den med alla sina paintball-vapen. Detta innebar ingenting för bilens utseende, eftersom uppmärksamheten nu drogs bort från rosten och den ganska dåligt hemgjorda som Mersja desværre var utsmyckad med. Och nu kan det för första gången kallas den mest sensationella trafiken!

Så småningom blir problemen mer och mer uppe. Sidoväggarna på dörrarna bestämde sig för att ge upp och utveckla en slags Gullwing-funktion där de stod på toppen i skarpa varv.

Dessutom började det göra konstiga ljud i tid och utgång. Chatter inte eller klamrar, häller eller spjuter. Nej, ljudet från det inre av instrumentbrädan låter mest som en konstig varelse från en annan planet.Klicka på videon och lyssna på dig själv. Kollar du på vad det här kan vara? Vänligen förklara i kommentarfältet nedan. Vi har ingen aning!

Så, vad måste vi säga till vårt försvar?

Ingenting, verkligen. Vi har bevisat att en bil på 7 500 kronor kan användas som kryssbil, till exempel bil till bil, som snöskoter och som bilracingbil. Mersja har genomgått mer i år än en vanlig bil får uppleva under hela livet.

Därför skickar vi genom samvetet bilen att krama, så att alla de trofasta komponenterna kan reinkarneras och ge många människor glädje åt folket. Tack för allting och vila i fred!

ADVERT

Mest populära