All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

AUTOFIL GIVAR MEDIAPRIS!

Vi gjorde det igen!

Under den stora prisutdelningen "Årets Pressrum" slå Autofil alla tidningar och veckotidningar och tog hem guldet i kategorin "forbrukersak" too big test "bröd och skådespel för folket", som publicerades i punkt. 11/2013.

Här är juryns motivering: "..! En tydlig och konsekvent idé Imponerande att ha ett test för att dyka upp som en funktion, utan att förlora konsumtionsvaror många ingångar gör den delen bor långt En fest för ögonen" < 999> juryn som har arbetat sig igenom alla poster, som antogs av Hilde Nyman Campaign, Linn Marie Bratvold i VG Helg, Gunnar Bleness i Inventura och Trine Ohrberg-Rolfsrud i MBL.

BÄST i Norge:

Här är motorjournalister som levererar allt Auto tyger Dagbladet DinSide. nej, Autofil och Gatebil: Främre raden från vänster: Stein Inge Stølen, Lord Arnstein Landsem, Espen Stensrud, Knut Moberg, Fred Magne Skillebæk och Knut Arne Marcussen Bakom: Rune Nesheim, Morten Moum och Jamieson Pothecary Foto: Nina Hansen / Dagbladet mer < 999> Full jubel i redaktionen - Vi nominerades för fjärde året i rad, och jag är otroligt stolt över alla annonser i redaktionen som alltid på och aldrig ge upp, säger chefredaktör Autofil och redaktör för Dagbladet BIL, Espen Stensrud.

- Den här gången nominerades vi i två kategorier - "Årets konsumentförbrukning" och "Årets inspirationsfall". I den senare hade vi Topp 10-listan över de bästa bilarna i alla faser av livet.

- År 2011 vann vi också guld i "Konsumentens år av året" för Grand Prix "Orchestra Square". Att vi lyckas igen för att kapa en ny guld i en sådan hård konkurrens, där den sändes i hela 450 bidrag från alla möjliga aktörer visar att vi gör en hel del rätt, säger en stolt redaktör.

HAPPY:

- Det var otroligt roligt och visar att vi kan få de flesta, säger chefredaktör Espen Stensrud i Autofil. Foto: Auto File Visa mer

ADVERT

Mest populära