All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Autofil på TV igen!

Fjädern 2014 är släppt 10 dagg färska episoder hos människa kanalen MAX drifting ace Fredric Aasbø spjutspets . Tillsammans med AUTOFIL journalister Stein Inge stulen, Lord Arnstein Landsem och redaktör Espen Stensrud bör han ta bilen Norge med storm! Och gänget lovar att Autofil blir rå, snabbare, bredare och fylld med mer passion än något annat bilprogram på norsk TV.

Tör inte andra.

För att säkerställa högsta bil underhållning, resor Autofil runt om i världen och Norge kors och tvärs för att spåra upp de mest fantastisk körupplevelse, de vildaste bilarna och de bästa historierna.

- Bilentusiasme är en enorm universum, och andra motor knappt skrapa på ytan, sade presentatör Fredric Aasbø, som har gjort ett stort namn i USA genom att ligga i ett brett skvaller och rök lägga stora arenor med sin riktigt kallt driftingbil.

- Vi är halvvägs genom inspelningen, och redan har vi gjort saker som aldrig har provats på norska TV. Vi har pratat med entusiaster över hela världen och testat bilar som alla drömmer om att se i live.

Autofil bör omfatta hela utbudet av: Från drömbilar i Italien, muskelbilar i öknen i USA, racing och motorsport till veteranbilar och konsumentinriktade begagnad bil tyg.

Allt med en underhållande twist som garanteras separera Autofil från andra bilprogram.

LOVER TV MORO: Autofilredaktör Espen Stensrud. Foto: Jamieson Pothecary / Autofil Visa mer

Det finns en autofil sida i oss alla.

- Alla har ett förhållande med en bil, antingen bra eller dåligt. Vissa tror att de bara är framväxande, medan andra är helt kopplade till allt med fyra hjul ", säger journalisten Stein Inge Stølen.

- Det som är unikt med Autofil är att vi fokuserar på entusiasmen bakom bilnöjd, inte bara själva fordonet. Vi kommer att nå det norska folks autofila rötter.

Autofil redaktör, Espen Stensrud, lovar mycket fart och galenskap i den nya tv-serien produceras av hyllade Tellusworks.

- Men billyckan handlar inte bara om höga hastigheter. Vi har samma kul bakom ratten av undermotoriserade gamla veteraner och använde bilar av olika slag, säger Stensrud.

Låt oss Ola Nordmann testa sig själv.

Att odla denna mångsidighet, introducerar Autofil inklusive en stapelvara som heter

"Hitta mig en bil."

Detta beror på att Autofil-bandet kommer att hitta en bil för personer som har specifika önskningar och budgetar.

Så snart behov identifieras drar Autofil ut och spårar upp till tre bilar i den använda marknaden som kan passa in i kriterierna. Efter att ha hittat tre autofilalternativ presenteras dessa för personen. Han eller hon kommer då att testa alla bilar innan du väljer en favorit.

- Det kommer inte att sitta fast under en stol som får lite att knacka mellan oss för att hitta det bästa alternativet. Vi får verkligen våra färdigheter testade, säger Stølen.

ADVERT

Mest populära