All egendom: trädgård, kök, inredning >> Socialitet

Attentus - fastigheter med attraktiva lokaler

- Vi är mycket nöjda med lokalerna, säger VD Anders Borgen, - vi är sex anställda här som har haft en inspirerande och spännande kontorslandskap, samt två praktiska mötesrum. Vi är sex anställda här som har haft en trevlig arbetsmiljö och två praktiska möteslokaler. Vid inredningsarkitekt har valt lite Rustik lösningar med fokus på återvinning ger definitivt en extra karaktär till våra lokaler.

När du kommer in från gatan, får du en överblick över hela landskapet, mötesrum och kök. I linje med mattan, som påminner om golv planka, gå på en bro av gamla material.

Ansvarig för kontorsdekor är fast drivved AS, med Ole Rosén-Lystrup. Vi frågar, vad var bakgrunden till det här valet?

- Ett år kontaktade Attentus oss. De hade en stark önskan att ha den största fastighetsbyrån i Norge. Spännande vi trodde de flesta mäklarföretag är ganska sterila, enkel och inte många sticker ut i synnerhet. Mäklare är oftast på bottenvåningen, där alla ska känna sig välkomna och kommer att tillbringa lång tid. Personligen tror jag dock att det är sorgligt att se alla de stora lokaler runt om i staden tas över av fastighetsmäklare med sorg fönster och är särskilt inbjudande.

Logotypen har fått en central plats.

- från gatunivå kommer nästan att kunna se hela platsen, från den innersta mötesrum och in i köket till kontoret kärna, som är det första rummet du anländer. I linje med mattan, som påminner om golv planka, gå på en bro av gamla material från en lada som revs inte långt från lokalen. Denna bro går på väggen och över taket - den gamla ladugården väggen har en ny funktion.

- Attentus kontaktade oss först och främst för vår miljöpolicy / filosofi. Vi skapar måttbeställda möbler av återvunnet material, ofta i kombination med nya, såsom stål och glas.

är de gamla material kommer från en närliggande lada och dessutom att bryta golvytan, fortsätter de vidare på väggen och över taket - den gamla ladugården väggen har därmed fått en ny funktion.

Omfattande användning av mattplattor tillåter kontorlandskapets akustik fungerar utmärkt.

Möte är ett måste i en fastighet - och här är den känsliga, praktiskt inredda rum med glada färganvändning.

ADVERT

Mest populära