All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

ATEC 42 "LCD-TV

[Ugjyldig objekt (NAV)]

koreanska ATEC tillverkar Skärm och LCD-TV, och är redan representerad på den norska marknaden genom bland annat DisplayNet. Förra gången vi hade en ATEC TV på provbänken, var i våras, när vi etablerat närmare relation med 20-tums Zinat 201. Nu har vi spelat med storebror AV420W, vilket är en stor 42 "med många bra funktioner. <999 > Första Billiga 42 "

Hittills har LCD inte varit ett riktigt alternativ för de flesta när storleken har passerat 40 tum. Fram till dess har priset varit för högt. Vi påminner om att du nu kan hitta 42 "plasma-tv till cirka 10 000 - visserligen enkla modeller, men några av dem har blivit ganska goda referenser i de olika testerna

Vi vet att LCD-marknaden utvecklas snabbt. , ett antal nya fabriker har lanserat storskalig produktion, och vi har fått feedback från branschen, vilket tyder på att efterfrågan på "gamla" CRTs nästan stannat helt. Ett bevis på att ökad produktion och efterfrågan bidrar till att använda LCD -Priserna ner, är verkligen den här 42-tums modell från Atec. NetNor den norska importören föreslår att konsumentpriset kommer att vara runt 28 000. När det börjar likna något.

När vi lägger till att TV: n har två tuners och är HD-ready, det blir roligare. nu ska vi gå för denna uppsättning närmare i sömmarna.

Tekniska specifikationer

jag använder

slutsats och tecken

Stora bilder av testet

Tack vare NetNor för utlåning av TV: n.

ADVERT

Mest populära