All egendom: trädgård, kök, inredning >> Lantliv

I toppen av ett träd

Från sängen ett mycket tidigt på morgonen observerade finkar och bröst på grenarna precis utanför fönstret, till ljudet av hackspetten. Har du tur kan du se ren, älg eller kanske en björn. Andra har bevittnat Orreleik i närheten.

"Det ger en mycket speciell känsla av frihet att vara uppe i träden så nära naturen, säger entreprenören och generalförvaltaren för Tretopphytter. nej Frode Schei.

Det kommer att bli många övernattningsgäster långhåriga, både sommar, höst, vinter och vår. Efter nio års drift är trähusen i Ringsakerskogen sällan tomma.

- Visningen av himlen och stjärnorna, du landar i trädtopparna, Frode Schei-leenden.

KOMFORT: Stugan är välutrustad för en bekväm vistelse, med en braskamin, ett kök och en bäddsoffa. Foto: Foto: Karen Gjermundrød

Glastak mot starry

Dessa fast utemöbler tillverkade även

har Sky kabinen en ambitiös namn, och enligt Schei stuga med de bästa anläggningarna och mest unika läge på en ö mitt i den idylliska glaciären. Här är loftet av ett glas tak, så att du kan ligga och titta rakt på stjärnhimmel eller fåglarna på grenarna utanför.

Solpanel, biodusj och toalett installeras. Stugan har en vedeldad spis, kaffebryggare, kylskåp och gasspis. Gourmetböcker, ljus, fågelböcker och kikare är annars välplacerade.

Svallar i vinden

GLASSSTOPP: Sovområdet är utrustat med glasstak och glasytor som ger utsikt över den stjärnhimmel och naturen bortom. Foto: Foto: Karen Gjermundrød

trappor: Från vardagsrummet går trappan upp till loftet, som har ett glastak och fantastisk utsikt. Foto: PHOTO: Karen Gjermundrød

HÖG OPPE: Tio meter över marken har du en fantastisk utsikt över naturen från sovrummet. Foto: Foto: Karen Gjermundrød

De trädtopp hytter har fem hytter: Sky Cabin, tall, lärk, gran och björk. Stugorna är konstruerade för att klara 22 sekunders vind, och du vet snart att det sparar i trädtopparna.

Bjørn och kona gav nycklar till köksleverantören och gick på semester ...

- Vädret är en del av upplevelsen. Det finns en lika stor upplevelse att njuta av en vacker sommarkväll här, som att sitta inuti en höstnatt med killen på spisen, ljus och surrning regnet utanför, eller att vakna upp till den första snöfall, säger Frode Schei.

Naturen är den enda underhållningen, och stugorna används för bil- och flygtrafik och inte minst ljusförorening. Den närmare naturen kommer du inte att komma.

Erfarenhet i Ringsakerområdet

Trähytter samarbetar med Sofies Stuer, som kan ge spännande mat i stugorna. Härifrån har du också möjlighet att prova hundspann eller du kan hämta hytten med häst och släde eller vagn, beroende på säsong.I vildmarken finns gott fiske, cykling och längdskidåkning.

NÄR NATUR: Stugorna används för bil- och flygtrafik och inte minst ljusförorening. Närmare naturen kommer du inte att komma. Foto: Foto: Karen Gjermundrød

Det är en kort promenad från stugorna till toppar med miles av åsikter. Trähyttarna har en bra utgångspunkt för dagsutflykter med kort avstånd, bland annat till Prøysenhuset. Mjøsa är bara ett stenkast bort, med Skibladner, möjligheter till båtuthyrning, kajakpaddling och fina bad. Annars Nes och Helgøya flora av aktiviteter, tillverkare av olika slag, samt matsal platser. Se mittfältaren. nej och trä stugor. nej för mer information.

Läs också:

Home Improvement: Den tio värsta kök misstag

Malte lägenhet i ljusa färger

GRILLNING i trädtopparna: Utanför på verandan kan du grilla korv och majskolvar för middag. Foto: FOTO: Karen Gjermundrød

Sov du dåligt? De gör inte detta i detta hus

ADVERT

Mest populära