All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

ÄR du redo för grillperioden?

Du har grillen klar och du har maten redo, men har du resten av utrustningen redo? Utan korrekt utrustning kännetecknas grillnatten snabbt av eldiga fingrar, brända korv och halvbakade grönsaker.

Här är vad du behöver för en lyckad grillperiod:

Grill : En bra nypa gör att du slår korv och köttstycken utan att svälja fingrarna samtidigt. Cleavers är också bättre att använda än gafflar, eftersom den senare kan få köttet att sippa om du piercerar köttet.

Fiskare: Trevligt att ha om du grillar mycket fisk.

Stekt krydda : Bra att ha när du gör hamburgare, grönsaksskivor eller stora köttstycken på grillen.

Grillborste : En bra borste är trevligt att ha vid fingertopparna när du vill grilla köttet. Genom att borsta köttet under rostning kan du både smaka bra och förhindra att köttet stannar på gallret.

Läs också:

Hur man får näring gräsmattan

Gräsmattan måste jämföras regelbundet för att verka som en grön matta utomhus. Och glöm inte att vattna ordentligt när du vänjer dig. Ingen annan trädgårdsväxt kräver mer ...

Dubbla grillspiror : Använd dubbla grillspikar, se till att maten är väl placerad på tippen, även när du vrider tutten.

Aluminiumsfolie : Kan användas som galler för att skydda din mat mot starka flammor, eller du kan packa grönsaker eller fiska och placera dem på grillen.

Fiskare : Skulle du grilla fisk är det värt att ha ett extra galler runt fisken eftersom det lösa fiskköttet faller ihop.

Grillvotter : Det är varmt på grillen! Låt grillhällar ligga så att du kan lyfta stekpannan eller aluminiumpåsarna på gallret utan att förstöra händerna.

Grillborste : En metallborste med skrapa gör det enkelt att rengöra grillen efter användning.

Om du använder kolgrill ska du också ha en vattenflaska i närheten för att dämpa flammorna om köttjuice orsakar att elden blossar upp. Men kom ihåg att detta bara bör göras med kolgrill och inte om du har gasgrill!

Läs också:

Ut med köket!

Vi lagar sommaren utomhus. Då är det bra att ha ett välfungerande utekök.

Detta är en av nödvändigheterna. Men du har också en rad tillbehör som helt enkelt gör grillen lite roligare.

ADVERT

Mest populära