All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Betalar du för mycket för foderet?

Även om vi går in i ljusare och varmare tider vill ingen spendera för mycket pengar på elräkningar. Det finns många sätt att krympa krafträkningen och en av de smartaste är att välja den billigaste kraftleverantören.

Användbar kalkylator:

Hitta den billigaste leverantören för dig och din kraft

Men vad gör du när du har hittat den billigaste kraftleverantören?

För att byta

Med vår kraftkalkylator kan du enkelt hitta kontaktuppgifter för det företag du vill byta till. Med hjälp av webbadressen till företagets webbsidor klickar du på, och fyller bara i relevanta uppgifter.

Du kommer att behöva viss information, du behöver inte nödvändigtvis komma ihåg, så det kan vara bra att identifiera i förväg:

  • mätare Point Id (detta kan hittas på elräkningen)
  • Gauge Stand (bör läsas av så nära som möjligt att byta tid)
Om du har det här klart framför dig, görs operationen i minuter: Fyll i alla fält och tryck på Bekräfta. Då sätter kraftbolaget resten. Din nya leverantör informerar din nuvarande strömleverantör och leverantörsleverantör, och om tre veckor senare kommer omkopplaren att ske. Du kommer nu att få ström från din nya kraftleverantör.

Klipp strömkonto med Smart Management System

Problem?

Tips: Håll dig borta från kraftleverantörer som behöver förskottsbetalning. Detta förhindrar att du förlorar pengar om leverantören går i konkurs.

Om ett problem uppstår, eller om du av en eller annan anledning inte får det, kan du skicka företagets e-post, kommer de att kontakta dig för den information de behöver, men det kommer att ta lite längre tid innan det blir kopplad, beroende på hur upptagen det aktuella kraftbolaget är. Du kan naturligtvis också ringa dem.

De flesta onlineföretag ger dig också möjlighet att skriva ut ett formulär som du kan fylla i och faxa eller skicka i posten.

ADVERT

Mest populära